PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
Mastitis Hastalığına ve Döl Tutmama Problemine Çözüm Önerileri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1462191" data-attributes="member: 25443"><p>Ben 54 yaşında yım doğdum büyüdüm hayvancılık var</p><p>Hostein simental önce imkan yani iklim toprak uygun olmalı derim </p><p>Heves merak iyi takip ilgi alaka ister hayvancılık çoğu işten daha fazla </p><p>Heves merak dedik en başta hayvanın gözüne bakar meraklı adam görür her şeyi iş yolundamı değilmi işiçi varsa çalışıyormu yine anlar işçinin işin durumunu </p><p>Hostein bağlı olmaz en başta biz salma bakarız öyle daha iyi meme hastalığı yönünden </p><p>Temizlik makine temizliği bakımı düzenli sağım 12 saat ara ile sağıyorsak sabah 6 ise aksamda 6 gibi </p><p>Aşılarda önemli direnç artar </p><p>Birde tlfnda iyi bir Her zaman ulaşacağın veteriner olmalı </p><p>Döl tutma sorunu doğru beslenme iyi takip birde ben boğa kullandım çok başarılı oldum boğa ile bir sıkıntı saldıracak diye korkuyor insan </p><p>Boğa olunca hiç boş hayvan olmadı hem kızgınlığı takip ediyor hem tohumlamayı hiç aksatmıyor </p><p>Benim şu an iş sonlarda yaş itibarı ile benden sonra yapacak yok gibi şimdilik 16 hayvan kaldı 6 ila 7 ton süt var aylık şimdilik </p><p>Sağlık zorluyor belli yaştan sonra bende de bel fıtığı başlangıcı var</p><p>Yem çuvalı güyüm balya hiç dinlenmeden traktör hep bunlar sıkıntı </p><p>Gençlik merak heves olunca gerisi kolay </p><p>Allah kolaylık versin hepimize</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1462191, member: 25443"] Ben 54 yaşında yım doğdum büyüdüm hayvancılık var Hostein simental önce imkan yani iklim toprak uygun olmalı derim Heves merak iyi takip ilgi alaka ister hayvancılık çoğu işten daha fazla Heves merak dedik en başta hayvanın gözüne bakar meraklı adam görür her şeyi iş yolundamı değilmi işiçi varsa çalışıyormu yine anlar işçinin işin durumunu Hostein bağlı olmaz en başta biz salma bakarız öyle daha iyi meme hastalığı yönünden Temizlik makine temizliği bakımı düzenli sağım 12 saat ara ile sağıyorsak sabah 6 ise aksamda 6 gibi Aşılarda önemli direnç artar Birde tlfnda iyi bir Her zaman ulaşacağın veteriner olmalı Döl tutma sorunu doğru beslenme iyi takip birde ben boğa kullandım çok başarılı oldum boğa ile bir sıkıntı saldıracak diye korkuyor insan Boğa olunca hiç boş hayvan olmadı hem kızgınlığı takip ediyor hem tohumlamayı hiç aksatmıyor Benim şu an iş sonlarda yaş itibarı ile benden sonra yapacak yok gibi şimdilik 16 hayvan kaldı 6 ila 7 ton süt var aylık şimdilik Sağlık zorluyor belli yaştan sonra bende de bel fıtığı başlangıcı var Yem çuvalı güyüm balya hiç dinlenmeden traktör hep bunlar sıkıntı Gençlik merak heves olunca gerisi kolay Allah kolaylık versin hepimize [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
Mastitis Hastalığına ve Döl Tutmama Problemine Çözüm Önerileri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt