Şöyle anlatiyim ben traktör çalışırken el freni çekiyorum ve lift otomatik inik konumda iken iniyorum aşağı çamurluk düğmesine basiyorum kalmıyor ama iki defa aşağı indirme düğmesine basıp sonra kaldırma düğmesini basınca kalkıyor bu neden böyle diyer traktör john deere 5105m onda böyle bişey yok her türlü çalışıyor bizmi alisamadik buna anlayamadım gittiŞöyle anlatayım arkadaki düğmelerden indirip kaldırmak istiyosan içerdeki düğme yani kabin içindeki indirip kaldırmaya yarayan düğme 3 kademedir ya inik pozisyonda yada ortada olacak ozaman kullanırsın arkadaki düğmeleri eğer kalkık durumda ise yani kaldırdıysan hidroliği çalışmaz başka bi sorun varsa söyle anlatmaya çalışıyım
Sağda hidrolik ayarlarında ünlem işaretinin sönüp hidrolüğün aktif olması gerekiyor seninde dediğin gibi iki kere indirip kaldırınca aktif oluyor sistem ozaman çalışıyorŞöyle anlatiyim ben traktör çalışırken el freni çekiyorum ve lift otomatik inik konumda iken iniyorum aşağı çamurluk düğmesine basiyorum kalmıyor ama iki defa aşağı indirme düğmesine basıp sonra kaldırma düğmesini basınca kalkıyor bu neden böyle diyer traktör john deere 5105m onda böyle bişey yok her türlü çalışıyor bizmi alisamadik buna anlayamadım gitti
Ünlem işareti neden çıkar acaba hidrolik neden aktif olmazkiSağda hidrolik ayarlarında ünlem işaretinin sönüp hidrolüğün aktif olması gerekiyor seninde dediğin gibi iki kere indirip kaldırınca aktif oluyor sistem ozaman çalışıyor
İlk çalıştırdığında aktif olmuyor birde o arkadan haraket ettirdiğinde aktif olmuyor ünlem işareti yanıyor bir kere indirip kaldırdığında ise aktifleşiyor tahminimce bir tür güvenlik önlemiÜnlem işareti neden çıkar acaba hidrolik neden aktif olmazki
Anladım sağolun bir türlü alisamadik john deere de böyle birşey olmadığı için çalışır çalışmaz hidrolik aktiflesiyor traktör çalıştığı zaman hidrolik aktiflesmeye gerek kalmıyorÇamurluk tuşlarını kullanacağın zaman ikisine de kısa kısa bas o zaman aktif hale gelir tuşlar. Olması gereken de bu zaten, bilmeyen birisi rastgele bastığında hareket etmiyor ama bilen aktif hale getirip kullanabilir. Bu arıza değil yani hepsi öyle.