Böyle bir firmanın yok olmasına devletimiz izin vermemeliydi. Belli bir noktadan sonra sürece el koysa iyi okacaktı. Türk tarımının ve sanayisinin güzide kuruluşlarından biriydi. Bunun dışında binlerce ailede bu sürecte zor duruma düştü. Velhasıl kelam milli servete yazık oldu.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklisin abi buyuk bi eksiklik soz konusu suan yerli piyasada olsaydi Uzel cok farkli olurdu..Böyle bir firmanın yok olmasına devletimiz izin vermemeliydi. Belli bir noktadan sonra sürece el koysa iyi okacaktı. Türk tarımının ve sanayisinin güzide kuruluşlarından biriydi. Bunun dışında binlerce ailede bu sürecte zor duruma düştü. Velhasıl kelam milli servete yazık oldu.
Ben de o gunu bekliyorum abi..Gercekten Uzel kalitesinde 285 ler 398 (gelenekciler icin soyluyorum)uretilse hani ne iyi olur..Gunumuzde malasef TAKLIT ASLI YUCELTIYOR...Bircok ülkede böyle kuruluşların batmasına eminim izin vermezler. Milli servet israfı yaptırmazlar adamlar. Bir babsyigit cıksa Mf lisansıyla yerli üretim icinde eski kırmızı kuşlarımıza kavuşsak