Massey ferguson fiyatları

Forumda sorarsan 5455 muazzam bi traktör ama kullanalara soruyorum mazot düsmanı benim gözümde de o ses az mazotla çıkmaz arkasinda 6lı pulluk 17li kazayagı takmadan yaktigini korutmaz gibi geliyor

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumda sorarsan 5455 muazzam bi traktör ama kullanalara soruyorum mazot düsmanı benim gözümde de o ses az mazotla çıkmaz arkasinda 6lı pulluk 17li kazayagı takmadan yaktigini korutmaz gibi geliyor

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam o ayarda her traktor yakar, yaktigi kadarda cekiyor . Onu diyen adam 100 donum yer ekiyodur tabi fazla gelir. Buyuk islere birebir bence

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mf 5455 kullanıcısı olarak tarla sürümünde piston inc ayarli esener tam otomatik pulluk kullanıyorum genellikle 5 li 16 da sürüm yaparım 1.5 lt geçmez aşağısı var.kazayag da 15 li takiyorum ilk kazayag da 700 gr ikin ci üçüncüde 500 600 gr civarlarında yakiyor .sese gelince o sesi duyabilmek için camlari açıyorum 😀

Mf 5455 kullanıcısı olarak tarla sürümünde piston inc ayarli esener tam otomatik pulluk kullanıyorum genellikle 5 li 16 da sürüm yaparım 1.5 lt geçmez aşağısı var.kazayag da 15 li takiyorum ilk kazayag da 700 gr ikin ci üçüncüde 500 600 gr civarlarında yakiyor .sese gelince o sesi duyabilmek için camlari açıyorum

Sesi duyabilmek için camı açan tek kişi değilmişim demekki. Ben de 5455 kullanıyorum 13 lü kazayğı takıyorum fazlası yolda sıkıntı veriyor burada.ayçiçeği yeri sert olur ona rağmen 800 gr üstü henüz yok. Aysan çekerken yakıtını söylemek gerekirse 35 ayak 600 gr yakıyor pullukla çok sert bir toprağimiz var ve 5 14 ünlü ile 1.9 yakıyor sürüm kalitesi de zirvede. Gel de övme şu traktörü arkadaş:D

• Beğen
Tepkiler: MURTKAYA
Sesi duyabilmek için camı açan tek kişi değilmişim demekki. Ben de 5455 kullanıyorum 13 lü kazayğı takıyorum fazlası yolda sıkıntı veriyor burada.ayçiçeği yeri sert olur ona rağmen 800 gr üstü henüz yok. Aysan çekerken yakıtını söylemek gerekirse 35 ayak 600 gr yakıyor pullukla çok sert bir toprağimiz var ve 5 14 ünlü ile 1.9 yakıyor sürüm kalitesi de zirvede. Gel de övme şu traktörü arkadaş:D
Yahu ben de motor sesinden usanıp kabinli 5430 aldım. Adamlara bak yav [emoji23]

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi