Sinan5858 link=topic=83746.msg1000665#msg1000665 date=1431368244' Alıntı:Üzerinde A yazan tuşa basıldığında sizin seçtiğiniz bir motor devrini aktif ediyo, sv2 tuşu gibi bir tanede sv1 tuşu olması lazım bu tuşlarda iki farklı motor devrini ve iki farklı ilerleme hızını kaydediyor üzerinde traktör işaretiyle ok işareti olan tuşta tarlanın sıra sonunda 1 kere ayarlıyorsun tarla sürerken veya tohum ekerken vs işlerde geri kalan herşeyi tuşlarla hallediyosunuz
ben teşekkür ederim azda olsa bilgiyi paylaşmak güzeldir.sanırım kullanma kitabında o konuya daha ayrıntılı bir şekilde ulaşabilirsin,ben bir kez gördüm datatroniksiz 7618 onda sadece menüde gezinti yaptım ben bi bakim tekrar yazarımahre00 link=topic=83746.msg1000831#msg1000831 date=1431434805' Alıntı:Teşekkür ederim;
O videoyu çeken sanırım yukarıda bana yardımcı olan @Akıncı_mehmet arkadaşımız ona tekrar teşekkür ediyorum.
Fakat bende datatronic ekranı yok.Datatronic ekranı olmadan nasıl yapacağım onu bir türlü çözemedim.Bilen varsa yardım ederse çok sevinirim.
senin traktörün efficent modeli veya essentinal modeli sanırım bu paketteki traktörlerde exculisive paketindeki gibi kendi istediğin atamayı yapamıyosun sıra başı yönetim sistemine bunun nedenide datatronic olmaması yani senin traktöründeki tuş auto guide bir diğer değişle masseyin otopilot sistemiyle birleşik kullanılması için yerleşik bir tuş.Ama görevlendirme servisteki bilgisayar yardımıyla,traktör programı için verilen tabi eğer varsa o cd ' yi pc ne kurabilirsin o program yardımıylada olabilir veya son sadece uydu sistemiyle çalışıyor olabilir,büyük ihtimallede öyledeAkıncı_mehmet link=topic=83746.msg1001154#msg1001154 date=1431532800' Alıntı:ben teşekkür ederim azda olsa bilgiyi paylaşmak güzeldir.sanırım kullanma kitabında o konuya daha ayrıntılı bir şekilde ulaşabilirsin,ben bir kez gördüm datatroniksiz 7618 onda sadece menüde gezinti yaptım ben bi bakim tekrar yazarım
bugraa link=topic=83746.msg1001159#msg1001159 date=1431534417' Alıntı:uzun bastığında yaptığın işlemleri kayda alıp sonra ki basmalarında uygulama yapabilir mantıken..
Akıncı_mehmet link=topic=83746.msg1001157#msg1001157 date=1431533653' Alıntı:senin traktörün efficent modeli veya essentinal modeli sanırım bu paketteki traktörlerde exculisive paketindeki gibi kendi istediğin atamayı yapamıyosun sıra başı yönetim sistemine bunun nedenide datatronic olmaması yani senin traktöründeki tuş auto guide bir diğer değişle masseyin otopilot sistemiyle birleşik kullanılması için yerleşik bir tuş.Ama görevlendirme servisteki bilgisayar yardımıyla,traktör programı için verilen tabi eğer varsa o cd ' yi pc ne kurabilirsin o program yardımıylada olabilir veya son sadece uydu sistemiyle çalışıyor olabilir,büyük ihtimallede öylede