Massey ferguson bayisi?

Massey fergusonun çorluda bayisi var mı yarın arabayı bakım için çorluya götürcem varsa uğrayıp bölge dışı alım satımla ilgili bilgi alıcam

çorlu'da asel tarım var bayisi.tekirdağ bayisi ama size satış yapacağını zannetmem.
birbirlerinin bölgesine satış yapmıyorlar diye biliyorum.bence siz keşan karataş'ı değerlendirin derim.
bölge dışı satış yapıyorlar diye duydum, ama tam bilmiyorum.yinede siz bir görüşün bu işler belli olmaz..

Görüsebildin mi Asel tarım ile var mi gelişme?

Görüştüm ama Edirne bayisinden benimle ilgili haber gelmiş araları bozulmasın diye satış yapamıyorlar :) Masseyin sitesinden mail atmıştım bölge dışı satış yapılıyor mu diye Edirne bayisine iletmişler mailimi dün Edirne bayisi aradı kardeşim mail atmışsın istediğin bayiden satın alabilirsin ama servisini yapmayız diye bi bişey söylediler resmen tehdit ettiler :) iş inada bindi illaki bir bayi vermeyi kabul edecek

Görüştüm ama Edirne bayisinden benimle ilgili haber gelmiş araları bozulmasın diye satış yapamıyorlar :) Masseyin sitesinden mail atmıştım bölge dışı satış yapılıyor mu diye Edirne bayisine iletmişler mailimi dün Edirne bayisi aradı kardeşim mail atmışsın istediğin bayiden satın alabilirsin ama servisini yapmayız diye bi bişey söylediler resmen tehdit ettiler :) iş inada bindi illaki bir bayi vermeyi kabul edecek

Senin işler karışmış kardeşim, Allah kolaylik versin. Edirne'de ki bayii Nihat Kuvali idi yanlış hatırlamıyorsam. Illa ki MF diyorsansanki az kullanılmış 2.el bir traktör daha iyi bir çözüm gibi :) yine de sen bilirsin tabi

Senin işler karışmış kardeşim, Allah kolaylik versin. Edirne'de ki bayii Nihat Kuvali idi yanlış hatırlamıyorsam. Illa ki MF diyorsansanki az kullanılmış 2.el bir traktör daha iyi bir çözüm gibi :) yine de sen bilirsin tabi

Öylede bakıyorum abide yok malesef 2017 model 5450 olarak bakıyorum. 5440 22 saatte var o 5450 olsa hemen alcaktım :) Evet Nihat kuvalı Masfer bayi arada 20 30 bin fark olmasa çoktan anlaşmıştık Asel tarım liste fiyatı 240 diyor Çatalca bayini aramıştım 230 demişti ama Edirne bayisi 260 diyor :)

Öylede bakıyorum abide yok malesef 2017 model 5450 olarak bakıyorum. 5440 22 saatte var o 5450 olsa hemen alcaktım :) Evet Nihat kuvalı Masfer bayi arada 20 30 bin fark olmasa çoktan anlaşmıştık Asel tarım liste fiyatı 240 diyor Çatalca bayini aramıştım 230 demişti ama Edirne bayisi 260 diyor :)

30 bin TL bu zamanda iyi para kardesim. Ancak bu kadar fark olması da çok normal değil tabi. Bakalım kısmet nereden denk gelecek size?

İkametini çatalcaya al traktörü al bir hafta sonra eski adresine al
olur[emoji3]. Yada traktörü çatalcada birinin üstüne satış yapsınlar aynı gün oda sana satsın ....

İkametini çatalcaya al traktörü al bir hafta sonra eski adresine al
olur[emoji3]. Yada traktörü çatalcada birinin üstüne satış yapsınlar aynı gün oda sana satsın ....

Aynen kardeş çatalca da tanidiğin varsa üstne alın plaka çıkınca kendine atlat. Servis bakmiom derse agco ya bi eposta yolla bak nasıl eşşek gibi geliolar sen çağırmadan gelirler rütbe var kıdem var

abi dün de gördum senın bu yazıyı pek yazmak istemedim ama formda benim tanıdığım bir bayi var onlaRDA BÖLGE DIŞINA PEK SICAK BAKMIYOR AMA yinede konuşuruz eğer iç anadoludan düşünürsen birde bir kaç gunlugune ıkametgahı oraya aldırsak olmuyor mu

Böyle saçmalık olmaz bu kadar yokuşa sürüyorlarsa almayın siz aldıkça daha da fazla koyacaklar üstüne hiç düşünmem bu paraya mis gibi ikinci el fendt alırım parasıyla değil mi ne demek bakmam falan

hadi biz dürüst bütün traktöre para ayıramıyoz.
adamın parası var istediği traktörü alamıyor.
kendi bayisinden alsa 30bin göz göre zayi olacak.
başka bayiden alsa o servis o traktörden 30 bin bi şekilde çeker çıkartır.
bu ülkede paramız olsa bile ağız tadıyla tarım yapamıcaz anlaşılan.

Bu işler bayiler arası nezaketen koyulmuş bir kuraldır, gücü büyük olanda uyar, ufak olan zaten uyar.

Hocam keşan karataş ile görüşün. Onlar bolge dışına veriyorlar. Ama onlarında bayiliği gönen tarafına alındı diye biliyorum. Burdaki bayilik iptal oldu. Yinede inat için verebilirler.