Massey fergusonun çorluda bayisi var mı yarın arabayı bakım için çorluya götürcem varsa uğrayıp bölge dışı alım satımla ilgili bilgi alıcam
Çorlu ya girişte çırak bayirini ciktiktan sonra ilk isiklari gectikten sonra sağda.
Sağol abi evet nissan qashqai 10.000 bakımı geldi ağustos sonu almıştık 3 saat kadar sürecek bakımı boşluğu oraya gidip değerlendireyim dedim
Görüsebildin mi Asel tarım ile var mi gelişme?
Görüştüm ama Edirne bayisinden benimle ilgili haber gelmiş araları bozulmasın diye satış yapamıyorlar Masseyin sitesinden mail atmıştım bölge dışı satış yapılıyor mu diye Edirne bayisine iletmişler mailimi dün Edirne bayisi aradı kardeşim mail atmışsın istediğin bayiden satın alabilirsin ama servisini yapmayız diye bi bişey söylediler resmen tehdit ettiler iş inada bindi illaki bir bayi vermeyi kabul edecek
Senin işler karışmış kardeşim, Allah kolaylik versin. Edirne'de ki bayii Nihat Kuvali idi yanlış hatırlamıyorsam. Illa ki MF diyorsansanki az kullanılmış 2.el bir traktör daha iyi bir çözüm gibi yine de sen bilirsin tabi
Öylede bakıyorum abide yok malesef 2017 model 5450 olarak bakıyorum. 5440 22 saatte var o 5450 olsa hemen alcaktım Evet Nihat kuvalı Masfer bayi arada 20 30 bin fark olmasa çoktan anlaşmıştık Asel tarım liste fiyatı 240 diyor Çatalca bayini aramıştım 230 demişti ama Edirne bayisi 260 diyor
Öylede bakıyorum abide yok malesef 2017 model 5450 olarak bakıyorum. 5440 22 saatte var o 5450 olsa hemen alcaktım Evet Nihat kuvalı Masfer bayi arada 20 30 bin fark olmasa çoktan anlaşmıştık Asel tarım liste fiyatı 240 diyor Çatalca bayini aramıştım 230 demişti ama Edirne bayisi 260 diyor
İkametini çatalcaya al traktörü al bir hafta sonra eski adresine al
olur[emoji3]. Yada traktörü çatalcada birinin üstüne satış yapsınlar aynı gün oda sana satsın ....
Görüştüm ama Edirne bayisinden benimle ilgili haber gelmiş araları bozulmasın diye satış yapamıyorlar Masseyin sitesinden mail atmıştım bölge dışı satış yapılıyor mu diye Edirne bayisine iletmişler mailimi dün Edirne bayisi aradı kardeşim mail atmışsın istediğin bayiden satın alabilirsin ama servisini yapmayız diye bi bişey söylediler resmen tehdit ettiler iş inada bindi illaki bir bayi vermeyi kabul edecek