Arkadaşlar Massey Ferguson 5420 yi güçlendirip 5450 ayarına getirebilir miyim?
30 ile aynımı abi 5450 nin aktarma organlarıAynı konuyu geçenlerde MF servisinde 5410 için konustuk motoru rektefe yapıp piston gömlek degişecek ayriyeten komple 5450 pompası takılınca aynı olurmus ama aktarma sistemi farklı dedi dayanmayabilirmiş
Massey Ferguson 6400 serisinin egzantriğini takıyorlarmış abi, birde pompa ayarıKalip sistem herşey uygun o kaliba o güç az geliyor
Bence motor güç arttırmakta fayda var
Ben 5400 kullanıcısı değilim kullanan arkadaşlar daha iyi bilirMassey Ferguson 6400 serisinin egzantriğini takıyorlarmış abi, birde pompa ayarı
Bilmiyorum aktarmaları aynımı ama zannetmem yinede en iyisi servise sormak lazım54
30 ile aynımı abi 5450 nin aktarma organları
Bu yanlış bilgi bence bilenler daha iyi bilir sadece eksantrik pompa ayarı şehir efsanesi bence 5420 ile 5450 nin piston çapı mazot oompası vs aynımıymıs cok fark vardır arada pompa ayarı ve eksantrik ile bişeyler olur belki ama bi 5450 olacagını sanmam ayriyeten niye 6400 eksantrigi 5450 degildeMassey Ferguson 6400 serisinin egzantriğini takıyorlarmış abi, birde pompa ayarı
Bende tam bilmiyorum abi kullanıcıları böyle diyorBu yanlış bilgi bence bilenler daha iyi bilir sadece eksantrik pompa ayarı şehir efsanesi bence 5420 ile 5450 nin piston çapı mazot oompası vs aynımıymıs cok fark vardır arada pompa ayarı ve eksantrik ile bişeyler olur belki ama bi 5450 olacagını sanmam ayriyeten niye 6400 eksantrigi 5450 degilde
5450 5440 da ağır hizmet tipi şanzıman varmış ne oluyorsa oKullanma klavuzunda 5450 için son dişli ağır tip diyor diğer modeller ağır tip değil.Yani aktarmada sanırım ufak tefek farklılıklar var.