Ne gibi sahip çıkmıyor yıllardır uzel massey kullanıyorum bi sıkıntı cikmadi firmalara baktığımda en iyi özellik bu modelde gördüm o yüzden almayi düşünüyoruz ne gibi sıkıntılar gördünüz acabaKardesim bence mf alma fabrika sahip cikmiyor ortada kalma
Cekisi iyi olabilir casenin ama özellik ve rahatlık hidrolik kapasitesi bakımından çok boş lift otomatik bile halen halatla çalışıyor onda bence massey ondan çok üstünJx75c ısrarla tavsiye ediyorum imkanınız varsa.arazide ekipman ile kullanın deneyin.daha sonra 4707 yi de kullanın.yaklaşık 90000 tl kolay kazanılmIyor...
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah.
Taşımada sıkıntı olucaini sanmıyorum evet 4 silindir olsa çok güzel olurdu ama ben bunu ara işler için alicam zaten büyük traktörüm var mesela ince lastik ile mısır ve domates arasına giricem yolda römork cekicekHalen 4707 satın alan çıkmadı galiba. O motorla o kalıbı taşıyıp lastikleri çevirebilecek mi galiba Donanım bakımından çok iyi olsa da tek ve en önemli eksiği +1 silindir. Şimdiden hayırlı olsun.
Merhaba sizin ordaki şatıl olan modelimi acaba kalite olarak pek iyi değil diyorsunuz yani bana çok özellikli olduğu için cazibeli geldi birde benim için 3 silindir olması iyi olucak bu beygir gücünde kaliteli ne alabilirim acaba?abi arkadas karını vermıs massey 4700 serısınde test ederek alsa ıyı olurdu donanımlı olarak gordugu traktoru daha yakından tanıma fırsatı olurdu. bizim buradakı 4709 arızalar vermeye basladı 600 saatı gormeden baskı balata yedi arıza vermeye basladı ufak tefek yakıt ve cekısınden de hic memnun deıl
https://www.youtube.com/watch?v=fN1qwLiLvjQ
https://www.youtube.com/watch?v=45CkVOWelUU&t=67s
not samenın hassıyet kolu kopuk hassıyet calısmıyorr
Cekisi iyi olabilir casenin ama özellik ve rahatlık hidrolik kapasitesi bakımından çok boş lift otomatik bile halen halatla çalışıyor onda bence massey ondan çok üstün
Kardeş sendeki bu elektronik düşmanlığı ne yav e lift dediğin 1 düğme 1 minik piston 1 yağ hortumu bide selenoid valf yağ danfosdan selenoid valf açılıyor pistonu dolduruyor piston yağ babasını açıyor, halatta da yağ vanasini halatla aciyonlift o matik halatlı olsun varsın. elektronik düzenek daha çok arıza açar mesela Uzeller de e lift vardı kısa sürede arıza açıyor
Kardeş sendeki bu elektronik düşmanlığı ne yav e lift dediğin 1 düğme 1 minik piston 1 yağ hortumu bide selenoid valf yağ danfosdan selenoid valf açılıyor pistonu dolduruyor piston yağ babasını açıyor, halatta da yağ vanasini halatla aciyon
lift o matik halatlı olsun varsın. elektronik düzenek daha çok arıza açar mesela Uzeller de e lift vardı kısa sürede arıza açıyor
Senin 3085 kaç model 4x4 müabi bizim 3.085 var hiç bi sıkıntısını görmedik daha yok makineye eşşeğe biner gibi biner içine su tutar yılda bir içini temizlersen tabi arıza yapar kullanandan kullanana değişir o iş
2005 4x4 phantom serisiSenin 3085 kaç model 4x4 mü
Yerine göre ağır toprakta 4lü14 yaylı ünlü ile 1.8_1.9Düz olaydı yakıt soracaktım