3000 serisi 200 serisinden üstün bu nedenle tabiki 3050 minimax, yeni nesil bir traktör ve yere tutunması 200 serisine göre daha iyi.Mf 3050 minimax
Mf 240s (koca göt) köşeli kovan(böyle olunca normal kovana göre farkları neler)
Bu tipler üzerinden yorum yaparsanız sevinirim tarla tipi felan girdinmi konu karışıyor. Teknik özellikleri felan
Aynı güçteler sanırım3000 serisi 200 serisinden üstün bu nedenle tabiki 3050 minimax, yeni nesil bir traktör ve yere tutunması 200 serisine göre daha iyi.
Ama şekil olarak tabiki 3050 tutunma olsun felan 240 tan ağır galiba tork ta keza aynı şekilde donanım olarakta daha üstündür yanlış bilmiyorsam3050 ler 52hp. 240lar 48 hp uzelin 55 hp olanıda var. Model yılına göre 240 ların gücü 3050 ye göre küçük ve büyük olabiliyor.
Frenle birlikte çekişte artıyordur o zaman hızda düşüyor dediğiniz gibi zaten çeken motor hantal oluyor sanki genellikleKöşeli kovan benim bildiğim disk fren oluyor 265 ile aynı arka var frenleri çok iyi olur ama motor hantallaşıyor
Aslında baktığındaIkisini de kullandım, disk fren 1999 model arkası 265 gibi olan 240 3050 den daha iyi. Kuru balata arkası hafif 240 lar için birşey diyemem.
Aslında baktığında
3050 de Disk fren
Ağırlık olarak daha ağır
Lift o matic var
Çift devir var
Rops lu felan görüntüsü çok hoşuma gitti Turbo ve intercoll var mı? Neye göre daha iyi dediniz anlamadım ?
Evet haklısın motor bakımından çok iyi pek boğulacağını iş yapmaz demelerine inandım açıkçası sonuçta bütün özellikleri çok iyi zaten yapacağı işten fazlasını verirsen yapmaz ki kötü derler tabi mesela kaç Ton yük sallar Bayır larda felan aralarındaki fiyat farkı ne kadar çok önemli bu yeni sonuçta değil mi?3050 nin motoru çok daha iyi 240 bildiğiniz eski nesil motor ama 3050 de perkin 33 serisi 3300 cc motor var çekişi ve sağlamlığı çok iyidir ama diğer aksesuarlar konusunda 3000 serisi masraflıdır karmaşıktır
Konfor detayı çok önemli faktör bence evet 240s çok iyi o köşeli kovan lar felan çok güzel asılıyor 3050 minimax niye bu kadar kötülüyorlar anlamadım yanlış anlama sana demiyorum forumda baktım iyi diyen çok azBen olaya çekiş olarak baktım , kâğıt üstü veriye bakmak bazen yanıltır.