Haklı olabilirsin kardeşim ama köyde adam aldı deutz u 265 likle değişmek istiyo adamın kendisi dedi 265 çekiş konusunda daha iyi diye bende kullandim deutzun hiç çekiş yokDeutz her türlü öndedir zaten
Yeni mf ler ile karşılaştırmak daha uygun olur biri eski biri yeni
Evet 285 olsa daha iyi ama o modelde temiz bulmak zor biz 265 'in ilk sahibiyiz 2000 saat yaptı dahaO deutz un yerine 285 4x4 veya 276 4x4 al tepe tepe kullan.
265i vermeye niyetimiz yok böylesine temizi bulamayız deutz felan hikayeBi akrabam same tiger 75 aldı 265 ile beraber pullukta tarlaya girdik massey 65 beygir olmasına rağmen 75 lik çiftçeker sameyi ezdi.
Mf yi verip deutzun 65 liğini aldığınızda aldığınız ilk gün pişman olacaksınız. Mf yi kullanım 6000 saate kadar
265i vermeye niyetimiz yok böylesine temizi bulamayız deutz felan hikaye
Nasıl memnun musunuz bizim buralarda tumosan hep şanzuman sıkıntısı yasatiyo15 sene kullandım 265 i geçen verip tümosan8095 aldık
İş yaptıktan sonra bırak yaksınBizimki 2012 ortadan vitesli modellerden onlarda sorun çıkmıyor diye onlardan aldık. Tarlaya yüke koşmadık fakat yolda yakıtı fazla gbi geldi o da normal 265 in 1,5 katı motor var üstnde
Bi akrabam same tiger 75 aldı 265 ile beraber pullukta tarlaya girdik massey 65 beygir olmasına rağmen 75 lik çiftçeker sameyi ezdi.
Mf yi verip deutzun 65 liğini aldığınızda aldığınız ilk gün pişman olacaksınız. Mf yi kullanım 6000 saate kadar
Evet 4×4 günümüzde çok önemli faydalar sağlıyor ama çekişi çok zayıf deutzun bizim buralarda tarlalar fazla engebeli değil bi deneme yaptik bi yokuşta 2 ton yükle deutz 2. Vitesle çıkarken mf 265 3. Vitesle çıktıDeutz 4x4 ve kabinliyse massey 4x2 ve kabinsizse deutz çok daha iyi bir seçim olur. Çünkü 4x4 çekiş ve 4 teker disk fren ve güvenli kabin avantajı var. Massey tarlada bir tık daha seri olabilir ama deutzdan fazla yakar tahminimce. Arazinize göre seçim yapın. Arazi düz kuru ve tek dingilli römork çekecekse massey derim
4 çeker kabinli bir traktörle tek çeker açık bir traktörün karşılaştırmasını nasıl yapalım bilmemki
Deutz mf'nin yarısını yakar.
Patinaja düşmez,
Seri ve sağlamdır kıramazsın.
16 devirden sonra katil gibidir.
16 devirden önce çelimsiz ve zararsız yakar.
Mf ise yoldada iştede aynı yakar.
Patinaj en iyi bildiği şeydir.
Yokuş aşağı römork varsa frene basma.
pullukta belki tavlı yerde iyidir.
E kabin farkı zaten anlatmaya gerek yok.
Benden bu kadar.
Aynen öyle herkez kabinli felan avantaj diyor ama iş yapmadiktan sonra boş4 silindir traktör satılıp
3silindirli traktör alınmaz,
Deutz kullandıysan massey 265i ararsın ben ikisinide test ettim 265s deutzun 2 katı daha iyi çekiyor yakit konusunda haklısın ama Bana iş yapması önemli4 çeker kabinli bir traktörle tek çeker açık bir traktörün karşılaştırmasını nasıl yapalım bilmemki
Deutz mf'nin yarısını yakar.
Patinaja düşmez,
Seri ve sağlamdır kıramazsın.
16 devirden sonra katil gibidir.
16 devirden önce çelimsiz ve zararsız yakar.
Mf ise yoldada iştede aynı yakar.
Patinaj en iyi bildiği şeydir.
Yokuş aşağı römork varsa frene basma.
pullukta belki tavlı yerde iyidir.
E kabin farkı zaten anlatmaya gerek yok.
Benden bu kadar.