Massey Ferguson 165 e 5 vites taktıran varmı? Bizimki 3 vites yolda biraz yavaş kalıyor 5 vites taktirmayi düşünüyoruz Konya da taktiranlar varmış diye duydum.
Yaşar bey kusura bakmayın da ben Poweri tam nedir anlayamadımBenim arkadaş 178'e poveri iptal ettirip 4 vites dişlisi taktırdı hızlanınca vitesten atıyordu. Düzgün işçilik olursa sıkıntı olmaz kanaatim haricinde bilgim yok.
Bizim 135 de vardı parçası bozulunca power yada şartel neyse iptal ettirdik. Debriyaja basmadan traktör hızı artıyor yada hız düşüyor çeki artıyor.Daha doğrusu bilmiyorum da o yüzden sordum
Power takılması için sanzimanin uyumlu olması gerekiyormusPower olması daha akıllıca değil mi? Debriyaj kullanmadan vites yükseltmek çok avantaj sağlar.
Power takılması için sanzimanin uyumlu olması gerekiyormus
Bende bu power olayını çok merak ediyorum.yararlı birşeydir kesin bizim ustalar söktüğüne göre.
Yaşar bey kusura bakmayın da ben Poweri tam nedir anlayamadım
Power olması daha akıllıca değil mi? Debriyaj kullanmadan vites yükseltmek çok avantaj sağlar.
Yağ giriş çıkışları olması gerekiyor diye biliyorum dayimda 168 var orjinalinde power yok ama sonradan takilabiliyormus onaNe fark varmış peki şanzımanlar arasında?
Yağ giriş çıkışları olması gerekiyor diye biliyorum dayimda 168 var orjinalinde power yok ama sonradan takilabiliyormus ona
Hiç duymadım 3+power olabiliyor diye biliyorumMassey Ferguson 165 e 5 vites taktıran varmı? Bizimki 3 vites yolda biraz yavaş kalıyor 5 vites taktirmayi düşünüyoruz Konya da taktiranlar varmış diye duydum.
Dükkanınin ismi ne . Sir oto var oraya soracagim biAmbarda Çılgın Ali vardı o bilir elinde şanzımanda olabilir.