Massey Ferguson 165

Motor----------Perkins AD 4.203
Motor Hacim----3 300cc
Silindir Sayısı----4
Yakıt Deposu-----70lt
Kaldırma Kapasitesi---1630 kg

6998904574_516ac28d81_z.jpg

6998900248_0aae6c279e_z.jpg

massey-ferguson-165_5669b5bd96a94.jpg

339508108ell.jpg

Motoların tartışmasız kralı bunlar ülkeme zamanında şunların 4×4 modelleri de getirilseydi şu an bile kafa tutardı her modele

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

100 serisi olsun X serisi olsun birebir orjinal parçalarını nereden bulabiliriz. Piyasadaki MF parçacıları çoğunlukla yansanayi ürünler satıyor orjinalini bulmak mesele.

100 serisi olsun X serisi olsun birebir orjinal parçalarını nereden bulabiliriz. Piyasadaki MF parçacıları çoğunlukla yansanayi ürünler satıyor orjinalini bulmak mesele.

Pahalı olduğu için parçacılar bulundurmuyorlar ama istenirse sipariş üzerine hemen getirtiyorlar

Pahalı olduğu için parçacılar bulundurmuyorlar ama istenirse sipariş üzerine hemen getirtiyorlar

X65 in vakti zamanında fabrika çıkışından hidrolik direksiyonlusunu yapmışlar. Bu kiti sorduğumda parçacının haberi yok hepsi mekanik onların diyor bana. Ustaya soruyorum yarım debriyaj yapınca harekete geçmeden önce arkadan tak tak ses geliyor, hidrolik ağır bişey kaldırdığında içerden takır tukur ses yapıyor diyorum normal hep bunlar diyor bana. İnternetten aynı traktörün videolarına bakıyorum onlarınkinde böyle ses yapmıyor traktör. Traktörler güzel de ustaların insafına kalmış.

188'liklerde adını hatırlayamadım şanzıman dişlilerine yağ püskürtüp ekstra çekiş sağlayan sistem vardı.Bizim civar köylerdeki traktörlerin çoğunda multi pover vardı bilmeyen ustalar tamir ediyoruz diye bozdular hep.