PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 135 teknik özellikleri nelerdir ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="54_lift_o_matic" data-source="post: 673408" data-attributes="member: 48222"><p><strong>Ynt: Massey Ferguson 135 teknik özellikleri nelerdir ?</strong></p><p></p><p>Beyler burada bakıyorum laga luga da yapıyorsunuz kullanmadan konusuyorsunu mf 240 a ben 500 kg tugla sardım kaldırmadı tuglacıda rezıl oldum dedemın bı ınsaat işi vardı gıt bana traktorle tente takılıydı tugla al dedı gıttım sardık tuglayı traktor kaldırmadı gaz vermeme rağmen rezıl oldum tuglacıda bırde tuglaları ındırdım mf bnm ıcın o gunden berıdır ölü bana burda mf nın hıdrolıgını anlatmayın ok..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="54_lift_o_matic, post: 673408, member: 48222"] [b]Ynt: Massey Ferguson 135 teknik özellikleri nelerdir ?[/b] Beyler burada bakıyorum laga luga da yapıyorsunuz kullanmadan konusuyorsunu mf 240 a ben 500 kg tugla sardım kaldırmadı tuglacıda rezıl oldum dedemın bı ınsaat işi vardı gıt bana traktorle tente takılıydı tugla al dedı gıttım sardık tuglayı traktor kaldırmadı gaz vermeme rağmen rezıl oldum tuglacıda bırde tuglaları ındırdım mf bnm ıcın o gunden berıdır ölü bana burda mf nın hıdrolıgını anlatmayın ok.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 135 teknik özellikleri nelerdir ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt