Arkadaşlar ikinci el tek çeker 3060 almayı düşünüyorum yeni tiplerinden fiyat aralığım 27-30 bin arasında.. Massey 255 ep traktörüm vardı 23 bine sattım 1800 saatte üst kapagı yedi lastiklerde eskimişti ve arka tek çıkışlı idi ama en önemli sıkıntımda bendeki 2 kollu denilen buçuksuzdu çift sürerken seride çekmediginde takviye geri ile geri gitmek dönmek ölüm oluyordu Levyeli veya buçuklu vitese sahip traktörler çok avantajlı oluyor onun dışında çok iyiydi. Yakıtı 54c lerden ve tt55 lerden azdı ve onlardan çok çekiyordu 240 lardan biraz fazla yakıyordu ama ona görede çok kuvvetli ve patinajı azdı. 63 bg güce sahip ve 225 nm torka sahipti.. tabiki yeni iken ama en son hız denememde düzde 50 km hız yapıyordu ve dörtlü sekiz numara alpler pullugu takviye 4 ile 1800 gazda çekiyordu...
Gelelim soruma 3060 bana 255 i aratırmı yakıt , çekiş,serilik, dayanıklılık, hız, pratiklik vs örnek aynı pullukları seri birde asılırmı ve 255 den çokmu fazla yakıyor 5-15 dönüm arası 8- 10 tarla sörüyorum ara iş lerde fazla kullanmıyorum mazot olarak çok etkilermi beni ,motor ömrü 255 e göre nasıldır kaç bin yapar
Veya arkadaşlar massey 260g 266 g ler ve nh td 65 erkunt 60-70 bu traktörler hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim fiyatı 327-30 bin civarında olmalı bütçem o kadar ve mutlaka levye veya buçuk olmalı saygılar.
Gelelim soruma 3060 bana 255 i aratırmı yakıt , çekiş,serilik, dayanıklılık, hız, pratiklik vs örnek aynı pullukları seri birde asılırmı ve 255 den çokmu fazla yakıyor 5-15 dönüm arası 8- 10 tarla sörüyorum ara iş lerde fazla kullanmıyorum mazot olarak çok etkilermi beni ,motor ömrü 255 e göre nasıldır kaç bin yapar
Veya arkadaşlar massey 260g 266 g ler ve nh td 65 erkunt 60-70 bu traktörler hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim fiyatı 327-30 bin civarında olmalı bütçem o kadar ve mutlaka levye veya buçuk olmalı saygılar.