arkadaslar merhaba. bundan bir süre önce 240 massey traktörümü 3.050 4x4 ile değiştirmeye uğrasırken sıfır massey 2620 4x4 almaya karar verdim. uzatmadan konuya girmek istiyorum.
traktör hakkındaki olumsuz yorumlarımla başlayalım.
1-koltuğa oturduğumda hidrolik kontrol kolları çok aşağıda ve az geride kalmıs.
2-depo yere çok yakın gibi duruyor. ama bir sıkıntı yaşamadım.
3-bu kadar kötü çekileri neden bu traktorlere takıyorla anlamıs değilim. çekıyı değiştirdim.
4- arka çıkışlar dısarıya doğru çok uzatılmıs. bu kadar olmasına gerek ytok düşümcesindeyim.
5- 4x4 kilit kolu biraz dandik olmuş.
şimdilik aklıma gelen olumsuz yönleri bunlar.
olumlu yönlerine gelince.
1- önceliklikle lastiklerin ebatları ve kaliteli marka kullanmaları benı cok memnun etti.
2-şanzıman vites gecişleri cok güzel. viteslerin ortada olması yönunden bir rahatsızlık hissetmedim.
3-Çekişi emsallerine göre çok çok iyi.
4- yakıtı tt 65 e göre çok az. neredeyse yüzde 35 civarı.
5- sağlamlık yönünden çok iyi geldi. şu ana kadar bir sıkıntı yasamadım.
6- kuyruk mili devri zorlanmaya göre kendisi 540-540e arasında otomatik değişiyormus. test etmedım ama öyleymiş.
7- çamurda çok zorladım fakat bana mıısn demedı.
8- frenleri cok cok iyi
Arkadaslar traktörüm 100 saatte. bir sıkıntısını görmedim. çok zorladım 50 saatten sonra.
şimdiki aklım olsaydı yine alırmışım diyorum kısaca.
traktör hakkındaki olumsuz yorumlarımla başlayalım.
1-koltuğa oturduğumda hidrolik kontrol kolları çok aşağıda ve az geride kalmıs.
2-depo yere çok yakın gibi duruyor. ama bir sıkıntı yaşamadım.
3-bu kadar kötü çekileri neden bu traktorlere takıyorla anlamıs değilim. çekıyı değiştirdim.
4- arka çıkışlar dısarıya doğru çok uzatılmıs. bu kadar olmasına gerek ytok düşümcesindeyim.
5- 4x4 kilit kolu biraz dandik olmuş.
şimdilik aklıma gelen olumsuz yönleri bunlar.
olumlu yönlerine gelince.
1- önceliklikle lastiklerin ebatları ve kaliteli marka kullanmaları benı cok memnun etti.
2-şanzıman vites gecişleri cok güzel. viteslerin ortada olması yönunden bir rahatsızlık hissetmedim.
3-Çekişi emsallerine göre çok çok iyi.
4- yakıtı tt 65 e göre çok az. neredeyse yüzde 35 civarı.
5- sağlamlık yönünden çok iyi geldi. şu ana kadar bir sıkıntı yasamadım.
6- kuyruk mili devri zorlanmaya göre kendisi 540-540e arasında otomatik değişiyormus. test etmedım ama öyleymiş.
7- çamurda çok zorladım fakat bana mıısn demedı.
8- frenleri cok cok iyi
Arkadaslar traktörüm 100 saatte. bir sıkıntısını görmedim. çok zorladım 50 saatten sonra.
şimdiki aklım olsaydı yine alırmışım diyorum kısaca.