PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Manisa Ala$ehir buğday(15.05.2012)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 560212" data-attributes="member: 20378"><p><strong>Ynt: Manisa Ala$ehir buğday(15.05.2012)</strong></p><p></p><p>bereketli olsun, kemaliyeden memlekete giderken iki kere geçtim (genellikle kula jandamanın yanındaki alaşehir yolunu kullanıyorum kısa fakat güzel ralli yapılıyor), fakat dikkat etmedim anımsadığım kadarıyla bir kısmı eğimli bi kısmı ova, alaşehirde herkes üzüm bağı yetiştiriyor, bu tarlayı üzüm bağı yapmak gibi bir niyetiniz yok mu? son zamanlarda alaşehirde yapılan bağların çoğunluğu sofralık, yoldan çok güzel görünüyor, bizim bir abimizde hep kemaliyeden gider ekmek almak için, kemaliye fırını çok güzel ekmek yaparmış, bize daha nasip olmadı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 560212, member: 20378"] [b]Ynt: Manisa Ala$ehir buğday(15.05.2012)[/b] bereketli olsun, kemaliyeden memlekete giderken iki kere geçtim (genellikle kula jandamanın yanındaki alaşehir yolunu kullanıyorum kısa fakat güzel ralli yapılıyor), fakat dikkat etmedim anımsadığım kadarıyla bir kısmı eğimli bi kısmı ova, alaşehirde herkes üzüm bağı yetiştiriyor, bu tarlayı üzüm bağı yapmak gibi bir niyetiniz yok mu? son zamanlarda alaşehirde yapılan bağların çoğunluğu sofralık, yoldan çok güzel görünüyor, bizim bir abimizde hep kemaliyeden gider ekmek almak için, kemaliye fırını çok güzel ekmek yaparmış, bize daha nasip olmadı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Manisa Ala$ehir buğday(15.05.2012)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt