PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
mandofon inek tonumlamada hangi boga spermini kullanıyorsunuz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ertuğrul -25" data-source="post: 1106580" data-attributes="member: 75034"><p>Ben tek firmaya bağlı kalmıyorum bu yıl yeni sipariş verdim 10 boğa seçtim bir kaçı önceden denemiş olduğum boğalar yenilerde çok ii bakalım artık </p><p> Boğalar demsadan getirtiklerim </p><p>Alloy dişi sperma </p><p>Carter</p><p>Galksy</p><p>Stnike</p><p>Zaster </p><p>Eddie </p><p>Bir çoğunun buzağısını aldım bunların </p><p></p><p>Kar Vet genetik</p><p>Bongolo</p><p>Alibaba </p><p>Ajax </p><p></p><p>Tareks genetik </p><p>Huray </p><p></p><p>Genovet genetik</p><p>Dragon </p><p> Mike </p><p>Bunları kullandım bu yılda bir çoğunu kullanıcam</p><p>Ve benim süt ortalamam 25 kg ve üzeri gidiyor heryıl</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ertuğrul -25, post: 1106580, member: 75034"] Ben tek firmaya bağlı kalmıyorum bu yıl yeni sipariş verdim 10 boğa seçtim bir kaçı önceden denemiş olduğum boğalar yenilerde çok ii bakalım artık Boğalar demsadan getirtiklerim Alloy dişi sperma Carter Galksy Stnike Zaster Eddie Bir çoğunun buzağısını aldım bunların Kar Vet genetik Bongolo Alibaba Ajax Tareks genetik Huray Genovet genetik Dragon Mike Bunları kullandım bu yılda bir çoğunu kullanıcam Ve benim süt ortalamam 25 kg ve üzeri gidiyor heryıl [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
mandofon inek tonumlamada hangi boga spermini kullanıyorsunuz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt