PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
LÜTFEN YARDIM!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FahrettinTeke" data-source="post: 1385801" data-attributes="member: 81572"><p>[USER=78170]@darende44[/USER] doğru söylüyor. Sorun traktörün gücünün yetmemesinde değil uyumsuzlukta. Traktör ile santrifüj pompa uymuyor olabilir ya da uyumlu diyelim bu sefer de uzak noktaya su taşırken tek boru ile taşımak demek hem yakıtta artış hem de basınçta düşüş demek. Borunun çapını küçültüp çift boruyla taşımak her yönden karlıdır.</p><p></p><p>Traktör konusuna da gelirsek hepimiz emek veriyoruz. Emek kolay kolay yemeğe dönüşmüyor. Benim size naçizane tavsiyemdir; almışken büyük alın, alın ki ilerde tekrar değiştirme gereksinimi duymayın. Gücünüzün yettiğince karınca kararınca almışken güzel bir marka alın sizi üzmesin. Bence 80 bg den aşağı da düşünmeyim derim.</p><p>Biz de isteriz ithal kaliteli traktörlere binmeyi ama imkanlar ona göre işte, Allah bundan aşağı düşürmesin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FahrettinTeke, post: 1385801, member: 81572"] [USER=78170]@darende44[/USER] doğru söylüyor. Sorun traktörün gücünün yetmemesinde değil uyumsuzlukta. Traktör ile santrifüj pompa uymuyor olabilir ya da uyumlu diyelim bu sefer de uzak noktaya su taşırken tek boru ile taşımak demek hem yakıtta artış hem de basınçta düşüş demek. Borunun çapını küçültüp çift boruyla taşımak her yönden karlıdır. Traktör konusuna da gelirsek hepimiz emek veriyoruz. Emek kolay kolay yemeğe dönüşmüyor. Benim size naçizane tavsiyemdir; almışken büyük alın, alın ki ilerde tekrar değiştirme gereksinimi duymayın. Gücünüzün yettiğince karınca kararınca almışken güzel bir marka alın sizi üzmesin. Bence 80 bg den aşağı da düşünmeyim derim. Biz de isteriz ithal kaliteli traktörlere binmeyi ama imkanlar ona göre işte, Allah bundan aşağı düşürmesin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
LÜTFEN YARDIM!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt