PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
LÜTFEN OKUYUN VE KATKI SAĞLAYIN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 1124799" data-attributes="member: 28829"><p>Tarım bakanının etrafındaki müsteşar ve danışmanlar sana bana bunu yedirirmi sanıyon. Keşke dediğin gibi olsa ama olmaz. Örgüt falan boş... sana ilk yorumu ben yaptım usta . İki kardeş geçinemiyor iki köy değil 5 10 köy birleşsin diyorsun. Yok sizin köyde ofis kurulsun yok bizim köyde kurulsun depolar bizim köyde olsun derken depodaki buğdaylar çalınmaya başlarsa iş yapım derken kan akar. Yapabilen babayiğit varsa bize sorup danışmaya gerek yok . Herkes serbes yapabilir.</p><p></p><p>Çifçinin tarımın bitirilmesi ekonominin çökertilme devletin elindeki bir olay.. basiretsiz insanları başına getirip işleri çıkmaza bilerek sokar. Ki devletine bağlı eski günleri özleyen bir millet yetişe. Nasılmı basiretsiz insanlar yanlış yönetimle halkı çalışan ve bütün toplumu kucaklayan başka arayışlara iter ve ilerde milli insanları başa getirir ve herkes o milli liderin etrafında toplanır. daha büyük bir ekonomi ve devlet meydana gelir. Bunun kontrolünü devlet kimsenin eline vermez. Boş bir hayal bu sistem sadece. İki gün sonra buraya cevap yazan adam bile bulamayacaksın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 1124799, member: 28829"] Tarım bakanının etrafındaki müsteşar ve danışmanlar sana bana bunu yedirirmi sanıyon. Keşke dediğin gibi olsa ama olmaz. Örgüt falan boş... sana ilk yorumu ben yaptım usta . İki kardeş geçinemiyor iki köy değil 5 10 köy birleşsin diyorsun. Yok sizin köyde ofis kurulsun yok bizim köyde kurulsun depolar bizim köyde olsun derken depodaki buğdaylar çalınmaya başlarsa iş yapım derken kan akar. Yapabilen babayiğit varsa bize sorup danışmaya gerek yok . Herkes serbes yapabilir. Çifçinin tarımın bitirilmesi ekonominin çökertilme devletin elindeki bir olay.. basiretsiz insanları başına getirip işleri çıkmaza bilerek sokar. Ki devletine bağlı eski günleri özleyen bir millet yetişe. Nasılmı basiretsiz insanlar yanlış yönetimle halkı çalışan ve bütün toplumu kucaklayan başka arayışlara iter ve ilerde milli insanları başa getirir ve herkes o milli liderin etrafında toplanır. daha büyük bir ekonomi ve devlet meydana gelir. Bunun kontrolünü devlet kimsenin eline vermez. Boş bir hayal bu sistem sadece. İki gün sonra buraya cevap yazan adam bile bulamayacaksın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
LÜTFEN OKUYUN VE KATKI SAĞLAYIN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt