Fotoğraftaki zalim tümosan bizim alamadığımız tümosan
Aman abi bişey aldım dersem herkes palavracı çıkarır beniGüzel paylaşım. O kadar el sıkışmıssın. Neler aldın?
Sağolun Teşekkür ederimTeşekkürler kardeşim emeğine sağlık
Sağol ufuk abiEline saglık Batu , gitmis kadar olduk.
Hiç dikkat etmedim nail abi8095 in arkada 2 ağırlıkmi var yanlış mı gördüm
Sağolun Teşekkür ederimEline sağlık Batuhan daha genç yastasın ne timosanlar alirsin üzülme jonder kapakli ya gitmiş hayırlı olsun
Bakmadım onlarateşekkürler...25 50 kg silaj paket makinaları varmıydı..bir şu mutsal tarımı merak ediyorun iş yaparmı..bursada bakacaz artık,,
Jd ye gitmeyecektim yanından geçerken foto çektim sadeceSence john deere 6115 mc nasil?
Birde sadece jd değil erkunt hars zetor aslanlar hattat bunların yanına gitmedim bakmadım bile
Aynen abi gönlümüzde yeri yok bende jd vardı zaten 5085m 2012 model buçuklu serisiHer yigidin gonlunde bir aslan yatarmis demek senin gonlunde onlara yer yokmus
Aynen abi gönlümüzde yeri yok bende jd vardı zaten 5085m 2012 model buçuklu serisi
Hayırlı olsun abi sen beni görmedinmi fuarda...Orada gördüğün 115 mc yide bugun ben aldim umarim iyi yapmisimdir kardes
Hayırlı olsun abi sen beni görmedinmi fuarda...
Jd iyidir yalanım yok ama parçası pahalı mazotu içiyo yağıda özelmiş bide
Bende 9 da çıktım fuardan tesadüfe bak 5 te gittim...Ben aksam gittim 9 gbi bzdeki traktorlerin motorlarida jd yakit ve yagi pahali olblr ama cok saglam
Ethem bey claası mı verdiniz yoksa.?Orada gördüğün 115 mc yide bugun ben aldim umarim iyi yapmisimdir kardes
Ethem bey claası mı verdiniz yoksa.?