Özgül tarım orada 3lu kazık varFuarda hareket varmı .Yarın yani cumartesi 3 lü kazık bakmak için gitmek istiyorum..Gidenlerden acele yorum bekliyorum..
Çok kalabalıktı bu gecede.3lü kazık gördük bir iki firmanın vardı.Fuarda hareket varmı .Yarın yani cumartesi 3 lü kazık bakmak için gitmek istiyorum..Gidenlerden acele yorum bekliyorum..
İskender bugün sizin taraftan gittim burgaza maşallah bugdaylar aycicekleri güzel yalnız santrale gelmeden bir ayçiçeği tarlası var şöyle tarla sahibine kaşın çok otlu3 lü kazık nedir biraz açıklarmısın.
İskender bugün sizin taraftan gittim burgaza maşallah bugdaylar aycicekleri güzel yalnız santrale gelmeden bir ayçiçeği tarlası var şöyle tarla sahibine kaşın çok otlu
Güzel paylaşım İskender abi. Gürşah' a benziyor römork tasarımı....
Bülent tarım ın römorku varmıydı Fuarı gezen arkadaşlardan biri 20 tonluğa 35 bin lira istiyorlar demişti.Aynı yorumu firma sahibine bende yaptım.itiraz etmedi hatta gülümseyip inşallah onların izindeyiz dedi.fuarda en sağlam römork bu marka ve Uzunköprü İsmail tutmaz olarak benim favorilerimden.FERMAK. VOLKAN.PALAZOĞLU. DURMAZ KARDEŞLER.bu firmalar römork dingiller ini köşebent veya U kapatma olarak yapıyorlar.bu firmaların ürünlerini almadan önce tekrar düşünmenizi ısrarla tavsiye ediyorum.
Bülent tarım ın römorku varmıydı Fuarı gezen arkadaşlardan biri 20 tonluğa 35 bin lira istiyorlar demişti.