Pompa ve lda dan biraz açtır canavar olurHerkese hayırlı geceler 2013 model ls plus70C traktör kullanıyorum.1800 saatte ve hala ufak bayırlarda boş römorkla vites düşüyorum çok cabuk bayılıyor problem ne olabilir acaba.. ?Ekli dosyayı görüntüle 25444
Kesinlikle katılıyorum ince bir ayarla canavar olucaktir inşallahPompa ve lda dan biraz açtır canavar olur
Hocam bikaç hafta evvel özelden mesaj attim görmedin sanırım. Danışmak istediğim şeyler varKesinlikle katılıyorum ince bir ayarla canavar olucaktir inşallah
Sen faydasını göremedinmi ilkerBende pompa ve lda ya çok güvenme derim.
Incercool taktır.
Valla ne yalan söyleyim . Görmedim desem yeridir. Büyük umutlarla yaptık ama sonuç küçük kaldı.Sen faydasını göremedinmi ilker
Bide okadar övüyolardı özen dizeliValla ne yalan söyleyim . Görmedim desem yeridir. Büyük umutlarla yaptık ama sonuç küçük kaldı.
Zaten özen dizel deme gözümde 0 artık. (gidecek başka yerde yok)Bide okadar övüyolardı özen dizeli
Görmedim agaHocam bikaç hafta evvel özelden mesaj attim görmedin sanırım. Danışmak istediğim şeyler var
Bisürü masraf ettin verim alamamak haliyle yıpratır insanıZaten özen dizel deme gözümde 0 artık. (gidecek başka yerde yok)
Bi ayarladılar avans yüksekti traktör çalışmıyodu sabahları. Bi ayarlandı ondada çekmiyo. Bakalım lütfederlerse bu sefer eve gelip yapacaklar. Her seferinde 50 km yol gidiyodum. Bekliyoz bakalım
İlker bi memnun olmayan sen varsın ben onlarca insanın pompa ayarina vesile oldum hatta üst köyde Erkunt 70 mf 2600 serisi ve nh TT55 e ayar çekilecek yakın zamanda ve ben bu firmaya kefil olmaya devam eedicem senngne konusurum gidinceZaten özen dizel deme gözümde 0 artık. (gidecek başka yerde yok)
Bi ayarladılar avans yüksekti traktör çalışmıyodu sabahları. Bi ayarlandı ondada çekmiyo. Bakalım lütfederlerse bu sefer eve gelip yapacaklar. Her seferinde 50 km yol gidiyodum. Bekliyoz bakalım
Zaten özen dizel deme gözümde 0 artık. (gidecek başka yerde yok)