Kullanmadım ama bir arkadaşta var özellikleri çok iyi sadece traktör emsallerine göre hafif. Arkadaştaki 57 HP ve onlar 4 silindir Mitsubishi motor. Yol hızı biraz yavaş herhalde arkadaş öyle demisti
Parca filan var bnde r60 var motr cok haff 2 ton filan baska herseyi on numara sanada tavsiyem u 60 alma utra 55 yada 65 al onlar gerck cok iyi
16 valf motr bogulmuyor isin ne kdr ufak olursa olsn u alma ultra55 al ha daha uygn olsn dersn tek ceker baska bi marka alabilirsnBenufak işlerde kullanacam fiyat olarak dA cazip geldi bide u 60 ile ultra arasındaki fark nedir
16 valf motr bogulmuyor isin ne kdr ufak olursa olsn u alma ultra55 al ha daha uygn olsn dersn tek ceker baska bi marka alabilirsn
Ls nin hepsi 4 silindr ama cok az yakiyo bnmki 4 silindr diye cok yakar dusunmeBunlar 4 silindir mi oluyo
Ls nin hepsi 4 silindr ama cok az yakiyo bnmki 4 silindr diye cok yakar dusunme
Traktörü kullanmadım fakat şöyle bir anım var geçen yıl harman vakti balye taşırken 3.5 tonluk 2 tekerli romorkte 40 tane balye ile bir bayırı çıkamadı.Ben aynı ayar romorkle 42 balye ile 54c ile çok rahat çıktım.arkadaşlar bu ls u 60 kullanan var mı nasıl bir traktördür yardımcı olur Musunuz