Lisanslı Depo Desteği

Arkadaşlar bu lisanslı depoya ürün koyuyoruz ya bunun için nakliye ve depo desteği vardı 2020 için son günmüş yılbaşı itibariyle galiba biz kaçırmışız net bilginiz var mı
Ufuk bu sene bizde son günlerde teslim ettik .
ama belki ilerleyen günlerde yeni bi alım daha olabilir ilçe tarımı ara sıra ara bilği al.
ben bu konuda sitede yazdımmı bilmiyorum ama , bütün tanıdıklarıma haber verdimdi.

• Beğen
Tepkiler: çiftcigardo
İlave kira, nakliye ve analiz ücreti destekleme ödemeleri, 1 Mayıs-31 Ekim, 1 Kasım-30 Nisan tarihleri arasında olmak üzere altışar aylık dönemler halinde yılda iki döneme ilişkin olarak yapılır.

(3) Her bir döneme ait ilave kira, nakliye ve analiz desteği müracaatları dönemi takip eden iki ay içerisinde 1 Kasım-31 Aralık, 1 Mayıs-30 Haziran mesai saati bitimine kadar başvuru sahiplerince Ek-3’te yer alan Lisans Alarak Faaliyet Gösteren Depolarda Muhafaza Edilen Tarımsal Ürünler İçin İlave Kira, Nakliye ve Analiz Ücreti Desteği Müracaat Dilekçesi ile il/ilçe müdürlüğüne yapılır.

Buradan şunu anlıyoruz 31 Ekim öncesi satışı yapılan ürünlerin son başvurusu 31 Aralık 2020 de sona ermiş.
1 Kasım ile 30 Nisan arası yapılacak satışların son başvuru tarihi 30 Haziran

Ufuk bu sene bizde son günlerde teslim ettik .
ama belki ilerleyen günlerde yeni bi alım daha olabilir ilçe tarımı ara sıra ara bilği al.
ben bu konuda sitede yazdımmı bilmiyorum ama , bütün tanıdıklarıma haber verdimdi.
Hiç sorma abi ya kaçırdık galıba işin garibi nakliye desteği de giderse ondan dolayı da biraz da zararımız olur

Ü
İlave kira, nakliye ve analiz ücreti destekleme ödemeleri, 1 Mayıs-31 Ekim, 1 Kasım-30 Nisan tarihleri arasında olmak üzere altışar aylık dönemler halinde yılda iki döneme ilişkin olarak yapılır.

(3) Her bir döneme ait ilave kira, nakliye ve analiz desteği müracaatları dönemi takip eden iki ay içerisinde 1 Kasım-31 Aralık, 1 Mayıs-30 Haziran mesai saati bitimine kadar başvuru sahiplerince Ek-3’te yer alan Lisans Alarak Faaliyet Gösteren Depolarda Muhafaza Edilen Tarımsal Ürünler İçin İlave Kira, Nakliye ve Analiz Ücreti Desteği Müracaat Dilekçesi ile il/ilçe müdürlüğüne yapılır.

Buradan şunu anlıyoruz 31 Ekim öncesi satışı yapılan ürünlerin son başvurusu 31 Aralık 2020 de sona ermiş.
1 Kasım ile 30 Nisan arası yapılacak satışların son başvuru tarihi 30 Haziran
Ürün satıldıktan sonra mı başvurulur bizim ürün hala satılmadı yarın sabah gideceğiz vallaha

Lisanslı depoculuk destekleri şöyle
Nakliye desteği her ürün cinsi için 30 ton karşılığı 750 TL ile sınırlanmıştır.
Analiz desteği her analiz için 25 TL
İlave kira desteği 3 TL ton aylık ve 6 ay süreli yani 1 temmuz 31 Aralık arası veriliyor. 1 ocaktan sonraki depo süresi için ilave kira desteği ödenmiyor. Ben geçen yıl bu dönem sattığım ürünlerin lisanslı depo desteklerini 2020 Kasım ayında aldım.

Lisanslı depoculuk destekleri şöyle
Nakliye desteği her ürün cinsi için 30 ton karşılığı 750 TL ile sınırlanmıştır.
Analiz desteği her analiz için 25 TL
İlave kira desteği 3 TL ton aylık ve 6 ay süreli yani 1 temmuz 31 Aralık arası veriliyor. 1 ocaktan sonraki depo süresi için ilave kira desteği ödenmiyor. Ben geçen yıl bu dönem sattığım ürünlerin lisanslı depo desteklerini 2020 Kasım ayında aldım.
Siz ikinci dönemdemi verdiniz evraklarıda ödeme 30 tonla sınırlı aldınız desteği.
Ben gecen yıl yani 2019 11. ayın 25 i gibi teslim ettimdi. geride ödeme haziran ayında hesaba geçti . ne kadar ürün sattımsa tamanının nakliye vs desteğini ödediler.
galiba sonraki dönemde ödeme 30 tonla sınırlı oldu.
Bu sene teslim ederkende ne kadar satış yaptımsa hepsini aldılar evrak olarak. artık ne kadarını öderlerse.

Herkese çok teşekkür ederim ya bizi amcam yanılttı biraz da dur bakalım nolacak sözde orda çalıştı ama tam bilmiyor ya bide artık devlet çok fazla evrak ister oldu takip edemez olduk bir lira fazla destek alalım dıye çabalıyoruz perişan oluyoz

Herkese çok teşekkür ederim ya bizi amcam yanılttı biraz da dur bakalım nolacak sözde orda çalıştı ama tam bilmiyor ya bide artık devlet çok fazla evrak ister oldu takip edemez olduk bir lira fazla destek alalım dıye çabalıyoruz perişan oluyoz
Ufuk orda çalışıpta işi bilmeyen amcayın payına düşeni vermeyin destek alınca . bidahakine iyi takip eder.
şaka bi yanada ikinçi postayı iyi takip edip ona göre teslim edin .

Ufuk orda çalışıpta işi bilmeyen amcayın payına düşeni vermeyin destek alınca . bidahakine iyi takip eder.
Zaten büyük amcam akşam öbürüne sen Bi daha evrak işlerine bakma dedı 😀😀 oda suçluyum ama bilmiyordum dedı tekrar affettik 😀😀 eğer bunu da alamazsak başka bir evraktan yine Bi para kaçırmıştık küçük amcam bu yıllık bizi hayırlısıyla batırmasaydı

Abi olmadı ya güne geçmiş naklıye parası depo desteği bide analiz parası girdi bize zarar 2 bin lirayı geçer de hayırlısı zaten o parada sonra geliyordu napalım teselli edelim ilçe tarıma gidince bir soru ver abi

Abi olmadı ya güne geçmiş naklıye parası depo desteği bide analiz parası girdi bize zarar 2 bin lirayı geçer de hayırlısı zaten o parada sonra geliyordu napalım teselli edelim ilçe tarıma gidince bir soru ver abi
Ufuk kardeşim , yukarda silban niçkli arkadaşın yazdığı ilk iletiyi iyi oku.
gecen yıl iki dönem olarak alınmış gerekli evraklar. bu yıl için değişim olupta tek sefere düşürmedilerse .
2. evrak teslimleri 1mayıs 31 haziran arası oluyormuş bu tarihlerde sık sık ara sor ilçe tarımı.
bende bilği edinirsem hbr veririm sana.

• Beğen
Tepkiler: çiftcigardo