Bereketli Olsun Sinan abi yaptığın uygulamalar nedir
Sağlasın kardeşim Ekim tarihi 1 5 Kasım arası 24.5 kg tohum eker 23 kg civarında 20.20 gübre kullandım yağışlar biraz geç oldu daha yeni kardeşlenme başlıyor bu hafta 20 kg gübre atıcam kısmetseBereketli Olsun Sinan abi yaptığın uygulamalar nedir
Sağolasın Mehmet abi inşallah hayırlısı olur hepimiz içinMaşallah. bereketi bol hasatıda nsp olur inşallah kardeşim.
Bereketli olsun Sinan ideal boydalar benim 25ekimde anız aniza ektiğim yerler bir karış odular ağır bir kar yagarsa kesin yatarlar
Şimdi ye kadar 2 3 defa birkaç cm yağdı elle tutulur bişey yok kuzey de 30 40 cm var şuanMaaşallah. O taraflarda kar vardır diye düşünüyordum ama, yok gibi.
Sağolasın uğur geç ektim yağmur yağmayınca çıkışta geç oldu bir yandan daha iyi bugün ziraat çi geldi beğendi erken ekilen ler sorunlu diyor regülatör var ilaç buğdayın boyanması nı durduruyor köklenme ve gövdeyi besliyor bir bak istersenBereketli olsun Sinan ideal boydalar benim 25ekimde anız aniza ektiğim yerler bir karış odular ağır bir kar yagarsa kesin yatarlar
20 kg gübre üre gübresi mi abiSağlasın kardeşim Ekim tarihi 1 5 Kasım arası 24.5 kg tohum eker 23 kg civarında 20.20 gübre kullandım yağışlar biraz geç oldu daha yeni kardeşlenme başlıyor bu hafta 20 kg gübre atıcam kısmetse
Türkiye'de yoktur Sinan varsada hiç duymadim benim yapacağım ilk gübreyi 15subat gibi atmak olacakSağolasın uğur geç ektim yağmur yağmayınca çıkışta geç oldu bir yandan daha iyi bugün ziraat çi geldi beğendi erken ekilen ler sorunlu diyor regülatör var ilaç buğdayın boyanması nı durduruyor köklenme ve gövdeyi besliyor bir bak istersen
Amonyum nitrat %34.4 üre azotu ile karışık20 kg gübre üre gübresi mi abi
https://www.agro.basf.bg/bg/Продукти/Преглед-на-продукти/Растежни-регулатори/МЕДАКС-ТОП.html ürün bu bir bak istersen tr de vardır belki ya da dediğin gibi geç at gübreyi havalar da yine ısınacak diyor bakalımTürkiye'de yoktur Sinan varsada hiç duymadim benim yapacağım ilk gübreyi 15subat gibi atmak olacak
Teşekkürler dostum SağolasınMaşallah, bereketi bol olsun dostum
Aynen kardeşim hep beraber inşallah bakalım sonuç ne olacakMaşallah çok güzel bu sene yağışlık giderse çok iyi verimler çıkar hedef Ton
Maşallah çok güzel bu sene yağışlık giderse çok iyi verimler çıkar hedef Ton
Avenue vermeyin bana sonra burda ton dan bahsedin bizim hamza lar 700verse yeterAynen kardeşim hep beraber inşallah bakalım sonuç ne olacak
Bu yıl ayarlıyorum sana söz uğur ben getiremezsem orsan dan alırız sana biraz bu arada buğday tonu 239 euro olduAvenue vermeyin bana sonra burda ton dan bahsedin bizim hamza lar 700verse yeter