PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Lemken Rubin ile Matris Armoni DiskTiller Benzerliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tahir" data-source="post: 821026" data-attributes="member: 7561"><p><strong>Ynt: Lemken & Matris Dısc Tıller</strong></p><p></p><p>Güzel alet ama anızda vede aycicek bozumunda goble yeterli geliyor ama ikilemede goble dönüslerde sıkıntı veriyor motoru hotlatıyor anıza goble cektim geden yıl cok güzel bozuyor.pancar ekeceğimiz tarlayı pulluk ile aktardık cizer cektim tezekler kırılmadığından dolayı goble cektik bazı yerlerde kudret hopluyor.ilk anız yada baska tarla bozumunda goble süper bi alet ama bence ikilemelerde bu disk tiller olacak.bazı tarlalarda kamış yada büyük otlar gobleyi hic tınmıyor hatta gobleyi alırken küçük diskli vardı 51 felandı galiba bunu allalım dedim babama oda dis nekadar büyük olursa otlar okadar sarmaz ve tıkamaz demisti bu tisk tiller tıkama yaparmı bilmiyorum bence ilk islem goble ile ikilemelerde bu alat ile yapılmalı. Yakından görmek lazım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tahir, post: 821026, member: 7561"] [b]Ynt: Lemken & Matris Dısc Tıller[/b] Güzel alet ama anızda vede aycicek bozumunda goble yeterli geliyor ama ikilemede goble dönüslerde sıkıntı veriyor motoru hotlatıyor anıza goble cektim geden yıl cok güzel bozuyor.pancar ekeceğimiz tarlayı pulluk ile aktardık cizer cektim tezekler kırılmadığından dolayı goble cektik bazı yerlerde kudret hopluyor.ilk anız yada baska tarla bozumunda goble süper bi alet ama bence ikilemelerde bu disk tiller olacak.bazı tarlalarda kamış yada büyük otlar gobleyi hic tınmıyor hatta gobleyi alırken küçük diskli vardı 51 felandı galiba bunu allalım dedim babama oda dis nekadar büyük olursa otlar okadar sarmaz ve tıkamaz demisti bu tisk tiller tıkama yaparmı bilmiyorum bence ilk islem goble ile ikilemelerde bu alat ile yapılmalı. Yakından görmek lazım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Lemken Rubin ile Matris Armoni DiskTiller Benzerliği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt