Yanarrlıı, dönerlii. Avea bayisimi, alt tarafı tarım traktörü.Çağrı link=topic=53992.msg567515#msg567515 date=1332454662' Alıntı:Bırakın ledciler bu işleri pavyona döndürmeyin motorları bak sonra allah muhafaza ateş topu olur herşeyin orjinali güzel fazla kurcalamamak lazım
benim de ruhum yaşlı heralde,geçen köyden birkaç gençle bakarken denk geldi ömerfarukun ledler,çok hoşlarına gitti ne güzel biz de yapsak diye ;Dnailyetek link=topic=53992.msg567518#msg567518 date=1332454832' Alıntı:Yanarrlıı, dönerlii. Avea bayisimi, alt tarafı tarım traktörü.
haklısın kardesenter link=topic=53992.msg567662#msg567662 date=1332513244' Alıntı:böyle şeylerde dikkatli olunması lazım ve en azından bir tane ana şaseyi kesen anahtar olması lazım traktörde kabin içine konulursa kullanım rahatlığı ve emniyeti olur traktörden ineceğin zaman kapatırsın emniyetini alınsın harhangi bir duman gördünmü kapa gitsin
aslında en iyisi bizim enterdeki sistem bütün elektrik tesisatı önde sadece kısaları yanan tek göz lamba , şarj ve marş kabloları aküde elinin altında zaten
yada ledçilere bir önerim şu yeni nesil sigortalar var killanımı pratik onlardan takacaklar
yoksa son pişmanlık fayda etmez onca yıllık emeğiniz kül olur... paylaşım için teşekkürler abi
aslında ledin bağlandığı yerlerde şasi olsa pek problem olmaz diye düşünyorum traktörü yakabilecek kadar yüksek voltajlı yerlerde kaputun içindki kablolardır kabin içine o kadar yüksek elektrik gelmezomerfarukkoc link=topic=53992.msg568773#msg568773 date=1332694756' Alıntı:hişşşşt noluyo la burda, biri Ömer Faruk Koç ' mu Dedi ;D ;D led mi dediniz? ;D ;D
saka bi yana agalar akünün + kutup kablosuna bi sartel attırmak lazım kaputun dısına
ledlere gelicek olursak; valla yaparken bilen ve titiz birisi yapmalı die düşnüyorum, 1 tane acık yer kalmamalı, özellikle dıs mekana yapılıyosa
onun dısında yaparken iki ucu sase yaptırsanız bile tesisatınız guvvatlı ;D ise bi sorun cıkmaz
o kadar da korkulucak bişy değil bu elektrik işi, sadece biraz bilgi ve biraz titizlkik istiyor die düşünüyorum