LCD monitör

Merhaba arkadaşlar traktörüme 10 Inc boyutlarında bi monitör takmak istiyorum usb girişi olması yeterli benim için n11 veya aliexpres gibi sitelerde uygun fiyata bulabileceğim monitör arıyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan ricam monitör tavsiyesi istiyorum

Ben bunun USB girisi olanını almak istiyorum baştan iki kamera sonra dört kamera takip 360 derece görüntü sağlamayı hedefliyorum.
df4ce51c9567c311714e0d2b8c7e190c.jpg

aslında bir de tv izlenebilecek bir sistem olsa ne güzel olur.Türkiye dijital yayına bir türlü geçmedi. Test aşamasında duruyor hala galiba. Dijital karasala geçse sorunsuz tv de izlenebilir. Uzun tarla sürme zamanlar çok güzel olur.

aslında bir de tv izlenebilecek bir sistem olsa ne güzel olur.Türkiye dijital yayına bir türlü geçmedi. Test aşamasında duruyor hala galiba. Dijital karasala geçse sorunsuz tv de izlenebilir. Uzun tarla sürme zamanlar çok güzel olur.
Çok haklısın genelde 12 saatten aşağı çalışmıyoruz arazide bazen gerçekten sıkılabiliyor insan ben de o yüzden uygun fiyatlı bi ekran arayışındayım

• Beğen
Tepkiler: davinci
Film felan izlenecekse bence bu ekranlar yetersiz kalır. Çünkü lcd monitörler az bir güneşli havada güzel göstermiyor. Lcd ekrana verilecek paraya 7 inc led ekranli tablet alınabilir. Daha net goruntu olur. Bendeki ekran 9.5 inc. Usb girisi var ama video oynatma formatı en eski format artık kullanılmıyor. Film bile atsan usbden formatı uymuyor. Tablet alınsa daha iyi olur. Eski bir tabletim var 9 inc onu ayarlamaya çalışıcam.

Film felan izlenecekse bence bu ekranlar yetersiz kalır. Çünkü lcd monitörler az bir güneşli havada güzel göstermiyor. Lcd ekrana verilecek paraya 7 inc led ekranli tablet alınabilir. Daha net goruntu olur. Bendeki ekran 9.5 inc. Usb girisi var ama video oynatma formatı en eski format artık kullanılmıyor. Film bile atsan usbden formatı uymuyor. Tablet alınsa daha iyi olur. Eski bir tabletim var 9 inc onu ayarlamaya çalışıcam.
Mantıklı tablet daha kullanışlı olur sanırım teşekür ederim verdiğin bilgi için