Lavanta yetiştiriciliği hakkında bilgisi olanları bekliyorum. siz ne dersiniz?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok güzel bir konu, bende miyadı dolmuş üzüm bağını lavanta ya çevirmeyi düşündüm. Fakat bulunduğun şehirde işleme tesisi olması senin avantajın olur. Diğer türlü 3 kuruşa gider. Şuan işlenmemiş hali 25 lira galiba. Bu işin kaymağını Isparta yedi zaten. Şimdi en az 50 dekar yer olması lazım bana göre. Ürünü satarken ne kadar çok olursa o kadar avantaj. 1 ton lavanta ya eh işte der toptancı. Ama 5 6 ton lavanta ya istediğin resti çekersin. Tekrar söylüyorum işleme tesisi varsa ürün az çok sıkıntı olmaz. Diğer türlü emeğin den ödün vermek zorundasın. Benim görüşümLavanta yetiştiriciliği hakkında bilgisi olanları bekliyorum. Ben burada okudum baya tatmin etti beni, siz ne dersiniz?