12.4-24/18.4-30 alternatifi budur 4cm lik bir fark alırsınız üzerini isterseniz jant değişmeli...Td 75 in üzerinde önler 11 2 24 arkada 16 9 30 lastik var. Lastikler traktöre göre gözüme küçük geliyor.
Bu jantlara başka ölçüde lastik takılabilinir mi ?
Daha geniş ve yüksek lastik istiyorum. Ön ve arka için ölçü verebilir misiniz. Aynı jantlara uyumlu olsun ama.Traktörünüzün 4×4 şanzıman oranı 73.5 olarak görünüyor. Bu oranı koruduktun sonra istediğiniz lastik ebatlarını takabilirsiniz.
Sanırım bunun taban genişliği daha fazla.12.4-24/18.4-30 alternatifi budur 4cm lik bir fark alırsınız üzerini isterseniz jant değişmeli...
Ben size ölçü veririm lakin mevcut jantlarınıza uyması biraz zor.Daha geniş ve yüksek lastik istiyorum. Ön ve arka için ölçü verebilir misiniz. Aynı jantlara uyumlu olsun ama.
Jant değişmek istemiyorum. Mevcut janta Uygun daha kalın lastik istiyorum. Oda biraz zor sanırımBen size ölçü veririm lakin mevcut jantlarınıza uyması biraz zor.
Ön: 320/85 R 24
Arka: 460/85 R 30
Takilir takilmasina da mesela arkalar genis olunca kabortaya felan dokunmasin zincir takiyosaniz zinciri takinca kabortaya dokunmasin,ayni sekilde önler tam tur cevirince traktorun govdesini felan dokunmasin bunlari iyi ölcun,hesaplayin.Td 75 in üzerinde önler 11 2 24 arkada 16 9 30 lastik var. Lastikler traktöre göre gözüme küçük geliyor.
Bu jantlara başka ölçüde lastik takılabilinir mi ?
Takilir takilmasina da mesela arkalar genis olunca kabortaya felan dokunmasin zincir takiyosaniz zinciri takinca kabortaya dokunmasin,ayni sekilde önler tam tur cevirince traktorun govdesini felan dokunmasin bunlari iyi ölcun,hesaplayin.
Benim merak ettiğim elimdeki janta uygun olması. Nasıl öğrenebilcem bunu ? |
Jantları değiştirmeden lastikleri genişletmek pek mümkün olmuyor.
Benim merak ettiğim elimdeki janta uygun olması. Nasıl öğrenebilcem bunu ?
12.4-24/18.4-30 bunlar aynı jant üzerine olmaz mı ?Jantları değiştirmeden lastikleri genişletmek pek mümkün olmuyor.
18.4 - 30 ve 12.4 - 24 opsiyonları için lastik tabanı 4 santimetre genişliyor. İsterseniz kullanım dışı olan aynı ebat lastikleri bulabilirseniz bir deneyin. Ama biraz zor.12.4-24/18.4-30 bunlar aynı jant üzerine olmaz mı ?
fatihs60_adli kullanicimiz 4 65 e takmisti yanlis bilmiyorsam ona sorabilirsiniz.
Benim merak ettiğim elimdeki janta uygun olması. Nasıl öğrenebilcem bunu ?
Özelden yazdımfatihs60_adli kullanicimiz 4 65 e takmisti yanlis bilmiyorsam ona sorabilirsiniz.