Bu traktörlerin lastiklerinin üstünde 23psi yazıyor ama lastikçiler 35vuruyor acaba kaç olacak lastik hava değerleri
Kardeş hangi traktörü kastettiğin belli değil. Eğer tarlalarında taş yada sert sınırlar yoksa yani lastik yanaklarına zarar verecek şeyler yoksa düşürebilirsiniz. Zararı olmaz yolda az zıplar tarlada daha az patinaj yapar.
Sizin lastik radyal mi. Lastikciler radyal lastiklerin yanakları yumuşak olduğu için sivri bir taşa bile gelse delinebilir diyor. Bana öyle demişlerdi.Bizim td75d balon lastik basınçları arka 16 ön 18 o 35 psi mı farklı bisey mi 35 olsa Td bu yere değmeden gider
Bizim td75d balon lastik basınçları arka 16 ön 18 o 35 psi mı farklı bisey mi 35 olsa Td bu yere değmeden gider
Valla gelde bunu bizim tdye bir gösterin arkalar 16da kullanıyoruz 16.9 30 tekeri heryerde, yük çekmiyor çekeceği zamanda yüke göre sisiriyoz bitince geri 16geri, çünkü çok fazla zıplıyor arkada 16 sorun yok ama önlere çamur dolup lastiği attiriyor 2 3 kez oldu sibop gesiyor jant lastikden geniş nerdeyse lastik bitince geniş alacak o sorunda ortadan kalkacakTd65 in 14.9-30 normal lastik arkaları 20 yapmıştım, 4-5 ton yüklü tamperli römorkta tarlada dönüşlerde biraz ezilme yaptı, 24 psi yaptım, ezilme kalmadı. 4 lü pulluk, 22 li diskaro ile de gayet iyi. Td 75 in 16,9-30 tabanı da yanağıda geniş olduğu için 22-23 havada aynı direnci gösterir. 24 hava lastiğe zarar verecek esnemelerden korur. Ön tekerlere binen yük sabit, pulluk vb. takınca azalıyo. Önler de 20psi yanakları esnemeden taşır.
Dar lastik mi geniş mi
Motorun kompresör var Yük dışında 16 hep sadece dönerli pullukta 18komperöser kullanyorsun sanırım istedigin zaman indirip şişiriyorsun. Peki iş yaparken kaç yapiyorsun havaları?
Motorun kompresör var Yük dışında 16 hep sadece dönerli pullukta 18