PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Landini
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Landini Hastasıyım ama...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hayalimjd" data-source="post: 1410555" data-attributes="member: 58659"><p>selam kardes landını kullananlar bılır kullanmadanda lutfen yorum yapmayın ben yıllarca fıat 640 kullandım sonra traktoru buyutelım dedık yerlı ve mıllı olsun dedık tumosan aldık aldıgımıza alacagımıza pısman olduk tam ıkı sene guzel tam garantı bıttı şanzuman dagıldı yaptırdık sıkıntı duzen tutmadı ses gelmeye basladı tekrar yaptırdık yıne aynı bu sefer arka hıdrolık bozuldu sıfır beyın taktırdım ve sonunda degıstırdım suan ıkı tane landını var elımde ıkısındende cok menmunum bırı 5H100 DIGERI LANDINI 80GLOP COK GUZEL VE RAHAT TRAKTOR 100 2017 MODEL SUAN 590 SAATE glop 80 de 780 saatte oda 2019 model dosta tavsıye edılecek traktor golop 3 sılındır sılındır bacası buyk oldugu ıcın bırde torku yuksek dort sılındır gıbı çekıyor ranpada cıfte suana kadar hıc sıkıntı yasamadım zaten motor perkıns sanzumanda landınının kendı orjınal sanzumanı bılır bılmez traktor hakında yorum yapmayalım kullanıcı olarak ben suan ıkı seeneyı doldurmak uzereyım bır sıkıntı yasamadım alacak kardeslere tasıye ederım saygılarımla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hayalimjd, post: 1410555, member: 58659"] selam kardes landını kullananlar bılır kullanmadanda lutfen yorum yapmayın ben yıllarca fıat 640 kullandım sonra traktoru buyutelım dedık yerlı ve mıllı olsun dedık tumosan aldık aldıgımıza alacagımıza pısman olduk tam ıkı sene guzel tam garantı bıttı şanzuman dagıldı yaptırdık sıkıntı duzen tutmadı ses gelmeye basladı tekrar yaptırdık yıne aynı bu sefer arka hıdrolık bozuldu sıfır beyın taktırdım ve sonunda degıstırdım suan ıkı tane landını var elımde ıkısındende cok menmunum bırı 5H100 DIGERI LANDINI 80GLOP COK GUZEL VE RAHAT TRAKTOR 100 2017 MODEL SUAN 590 SAATE glop 80 de 780 saatte oda 2019 model dosta tavsıye edılecek traktor golop 3 sılındır sılındır bacası buyk oldugu ıcın bırde torku yuksek dort sılındır gıbı çekıyor ranpada cıfte suana kadar hıc sıkıntı yasamadım zaten motor perkıns sanzumanda landınının kendı orjınal sanzumanı bılır bılmez traktor hakında yorum yapmayalım kullanıcı olarak ben suan ıkı seeneyı doldurmak uzereyım bır sıkıntı yasamadım alacak kardeslere tasıye ederım saygılarımla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Landini
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Landini Hastasıyım ama...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt