Ustalar bir galeride landini 9880 4çeker traktör var fiyatı bize makul geldi sizce bu motorlar nasıldır galerici mf 398 in aynısı diyor sizin fikirleriniz nelerdir??
Teşekkürler
Ustalar bir galeride landini 9880 4çeker traktör var fiyatı bize makul geldi sizce bu motorlar nasıldır galerici mf 398 in aynısı diyor sizin fikirleriniz nelerdir??
Teşekkürler
Bu traktörlerin temizini bulmak imkansıza yakın. Çok sağlam kaliteli traktörler ama zamanında çok balya basmış, su çekmiş çeltiğe girmiş. Bu sebeple alırken çok araştırmak gerekli diye düşünüyorum.
OnurrrCa sen benim dediğim traktöre gidip canlımı baktın yoksa ilandanmı baktınBaris yavas senin attığin ilandaki traktör alınmaz baktım ben o traktöre yaramaz o motor. Eğer düşünürsen buna bak ben bizzat gidip inceledim imkan olsa alıcam hemenEkli dosyayı görüntüle 30875Ekli dosyayı görüntüle 30876Ekli dosyayı görüntüle 30877Ekli dosyayı görüntüle 30878
Yok değil eskişehirde en dipde köşede bi galerideDeautz bayiyindemi traktörü
Ben 9880 almayı kafaya koydum bi gece edirneye ordan tekirdağa ordan da istanbula gittim. Benim dediğim traktör istanbul çatalcada. Senin attığın ilandaki traktöre de gidip baktım o yaramazOnurrrCa sen benim dediğim traktöre gidip canlımı baktın yoksa ilandanmı baktın
Senin dediğin traktör nerede
Peki teşekkürlerBen 9880 almayı kafaya koydum bi gece edirneye ordan tekirdağa ordan da istanbula gittim. Benim dediğim traktör istanbul çatalcada. Senin attığın ilandaki traktöre de gidip baktım o yaramaz
OnurrrCa sen benim dediğim traktöre gidip canlımı baktın yoksa ilandanmı baktın
Senin dediğin traktör nerede