https://youtu.be/E8tnwnxxYmA https://youtu.be/hms56ueGPEg...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saolun teşekkürler...kolay gelsin üstad
Saolasın Abi.Ne zaman istersen anlatırım abi landini nin ciğerin öğrendimahmet kolay gelsin bereketli olsun..
bi ara bu landini konusunu bana iyice bi anlat..
sanki aklım yatıyor gibi..
Aynen öyle hocam gayet güzel traktör...Kral traktörlerden biride bu, landini 5H serisi.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saolasın Abi 10 numara demiyelimde 9 numara falan
Saolun...Kolay gelsin
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Traktor arkadasimin Rıdvan soyleyim bidakine yan tutsun...Kolay gelsin Ahmet video çekerken telefonu yan tutarsan video genis görünür daha iyi olur
Saolasın Hacı abi.Traktor arkadaşımın bana paylas diye göndermiş vidoeyu bizimki bunun 100 lugu bu traktör 110 bg pulluk 5.14 numara...Maşallah .kolay gelsin bilader ,yeni aldıgız traktör demi.
Kaç hp ,pulluk kaçlı .
Saolasın Adaş video yeni 3 4 gün önce çekildi...Adaş Landini nadası şimdimi yapıyor yoksa eski tarihli bi videomu bu.Güzel çekiyor kolay gelsin.
135 çok ayrı bi dünya 6 silindirli bir makina sınıfında ilk 5 e girer...Dün pazara sergilemek için 135 lik landini getirmişler inceledim çok kaliteli güzel bi makina yanlız mazot pompası yağ pompası ni motorun ortasına koymuşlar yani bildiğimiz mars dinamasinin orda yağ pompası üstünde mazot pompası vardı alışılmışın disinda
Saolasın Abi bölge Ankara traktör arkadasimin hatta burda pullugu da ayarlayamamislar ona rağmen güzel çekiyor traktör...Guzel iscilik olmus tav da cok guze traktor pullukta
Boyle olunca bakiyorum neresinin topragi bu diye profiline
Bereketli olsun
Saolasın Berat bizde herkez böyle kaliteli bir makinayi tanışın diye paylaşım yapıyoruz...Maşallah iyi gidiyor...
Landiniyi pek bilmezdim ama sayende öğrendim Ahmet güzel makine maşallah [emoji4]
Saolasın Abim insallah bir gün sana da nasip olur...Kolay gelsin, Ahmetim işten gelirken yol üzerine Landini bayi açılmış her gördüğümde sen aklıma düşüyorsun.
Saolasın Abi...Ahmet kolay gelsin bereketli olsun.
İtalya'daki 5h serisi T4 yani euro 4 motor onlar şu an italya da satışta fakat bizim ülkemiz euro 4 e geçmediği için gelmiyor ülkemize 2018 de yani bizim de euro 4 e geçtiğimiz gelecek Türkiye ye...Pekala İtalya'daki 5-H ile ülkemizdeki 5-H serileri arasındaki korkunç farkı biliyorsunuzdur.