bizim elimiz boş olmaz muhtar şimdilik pek iş yok bilader sulamaları yapıyor zaten 1 hafta içişnde turpları sökmeye başlıyacaz söküm işleri bana aitAbi elin boşaldı galiba resimlerin ardı arkası kesilmiyor devamını bekliyoruz hayvancılktamı var sende seneye havuçmu ekecen bura yada pancar ne mahsul olur artık burda düşünemiyoruım
sağolun arkadaşlarPaylaşım için teşekkürler abi...Kolay gelsin...
römork normalde çift ilaveli biz genelde tek ilaveli olarak kullanıyoruz bu şekilde 7 ton buğday alır çift ilaveli yüklesek 8 8.5 ton buğday alırabi römork kç tonluk
tşjkker..
zorlasan çift ilveli 9 ton almasada yaklaşır tersli yer ne keresen belli olurrömorku zorlarsan 9 ton buğday alır diye düşünüyorum. abi eline sağlık hakikatten kara gübrenin olduğu yerler kendini belli ediyor.
erkan burda havuç turp mor lahana hasatı başladı biz geç bile kaldık bayramdan sonra herkes başlar bakalım piyasa nasıl olurGüzel paylaşım. Durmak yok vallah....
L 95 i hor kullanmıyacan sağlam motor biz hep buna yüklendik zamanında 5 yıl iyi arızasız kullandık birde tam benim ve biladerin hızlı zamanına denkgeldi ondan sonra haliyle arızaları oldu TM yi alınca pek ağır işlerde kulllanmadık rahatladı bizde motordaPaylaşım için tşkler abi. L 95 orünüşte hoş traktor.
Paylasım için teşekkürler..
paylaşmak görevimizpaylaşım için teşkrler
bizde öyle yapıyoruz zatenmotor bu ya valla çogu motora degişmem
gübre fazla değil 1 yılda 10 15 römork anca çıkar onun için gübre serpici römorka gerek yokpaylaşım için teşekkürler gübre çok galiba çok gübreye gübre serpici römork olacak iş kolaylaşır ve daha güzel serilir
sağlamlık motorun çalışma sına göre değişir 1 yılda 500 saat çalışan bi motorla 1000 saat ve üzeri çalışan bi motor bir olmaztşk abi 398 gibi sağlam makına . . . .