L 95 kum yükleme
kepçeli video paylaşmak istedim arkadaşlar iyi seyirler
kepçeli video paylaşmak istedim arkadaşlar iyi seyirler
sağol volkan kepçe devir istiyor derken seri değilmikolaygelsin ramazan abi yanlız bayabi devir istiyo galiba kepçe
sağolkolay gelsin ramazan abi
evet faydası baya oluyor bu zamana kadar akrabalardan istiyorduk yani daha önce yaptırmak gerekliymişeh kepçenin faydası.. tşkler..
sağolkolay gelsin abi
sağol ibrahimkolay gelsın dayııııı
evet erkan her çiftciye lazım gerçekten çok iyi bişey özelikle hayvancılıkla uğraşanlara şartGüzel paylaşım. Kepçeli bir traktör aslında her çiftçiye lâzım. İstediğin gibi kullanırsın. İster kanal kaz, ister kum yükle, ister depoda ürünleri düzelt.
sağol nail abi ben teşekkür ederimPaylaşım için teşekkürler Ramazan.
sağol teşekkürlerKolay gelsin Ramazan abi. Aradığım kepçeli traktör. Biz de Berekete ön kepçe taktıralım dedik. Adam 3 aydır bi kepçeyi takamadı gitti. Sözüm ona tomrukları onunla yükleyecektik. Dün elimizle yükledik. Zor oldu ramazanda ama bitirdik hayırlısıyla.
yorum için ben teşekkür ederimPaylaşım için tşkler
yağ falan yakmıyoruz shell in veya petrol ofisinin yeuro dizelini yakıyoruz L serilerinde var duman olayı sorun yokmotorda yağ yakıyonmu Ramazan abi
volkan hangi kepçe rolantide iş yaparki illa gaza basacansanki gaza bayabi basmadan rahat çalışmıyo gibi.
muhtar tm ye taktırmayı düşündük ama kalıplı olduğu için seri olmaz diye taktırmadık kepçedede serilik önemli dönüş manevra falan vs vs hem önden kepçe motoru yıpradıyor emektar L 95 de zaten yoruldu bize kepçede 3 4 yıl daha gitse yeterGüzel paylaşım ramazan abi şu kepçeyi tm ye taktıracaktınki tadından yenmezdi