motor eskitme yönünden L 95 13 senedir bizde kimse biz gibi 13 sene katlanamıyor burdamaşallah topram yaz kış durmak yok sizde iyi motor eskidiyonuz
sağol ertaç su olduğu için sorun yok tekerler tutunuyor video yu eklediml 95 ordek gıbı suda gezıyo kolay gelsın ramazan abı.. bayagı zor olsa gerek camurda surum yapmak ? vıdyo yok mu ?
zaten çinenik olduğu için suyu çekmiyordu sorun çözüldüGüzel paylaşım. Çamurda da sürmek zordur. Ama tarla çiğnenik olduğuna heralde pek problem yaratmıyor...
sağol daha iyileri senin olsunmaşallah Allah nazardan saklasın güzel tarla dümdüz güzel motor
nail abi bu tarlada su 2 ay önceden vardı tarla sert olduğu için suyu çekmiyorduBiz geldikten sonramı yağdı bu yağmur.? Gölet olmuş heryer..
havuç yeri olduğu için sert bi tarla bu sene yağışlar iyi onunda etkisi vartarla baya sertmiş bu çamurda motor batmadan çizeli götürdüğüne göre allah kolaylık versin her sene böyle su birikmesi oluyomu
sağolK0lay gelsin
2 ay öncede su vardı şimdi yine suyu çekmemiş 10 15 gün sonra pancar ekecez onun için mecburen karıştırmak gerekbizim memlekette böyle çamur tarlaya traktör sokana deli derler...biz kıraç arazi işleriz, böyle tarlaya traktör sokmayı bırak yanından geçmeyiz...tahminimce ikinci bi ürün falan ekicen heralde ya da çiftçiyi sonunda delirttiler
2 nin 3 ü ile gidiyorsuyun içinde baya zor olmalı ona ragmen yinede güzel çekiyor
yok canım direk buraya eker ahmet ;D güzel paylaşım pramazan abi pancara hazırlamak için çok çalışman gerekiyo gibi sankiwan7ed link=topic=40960.msg365552#msg365552 date=1300896053' Alıntı:Video çekecem için Çamurla iyi mücadele Etmişşin, Paylaşim içn Tşkler Havalar güzel gidersee 3 -4 güne doğal halini alır zannedersem Bidaha kariştirican deme
Ne bilem Pancar mı Ekiyoruz Ramazan Abi ' nin paylaşimlari Sayeesinde combine Tarimi öğreniyoruzz Sen yattt ancakk resim felan Aticandi hani sogan Ekiyordn: slk-*-sanayurtlu 3105d link=topic=40960.msg365561#msg365561 date=1300896545' Alıntı:yok canım direk buraya eker ahmet ;D güzel paylaşım pramazan abi pancara hazırlamak için çok çalışman gerekiyo gibi sanki
nezaman ayaklansak yağmur yağıyo olum var bundada bihayırwan7ed link=topic=40960.msg365566#msg365566 date=1300896821' Alıntı:Ne bilem Pancar mı Ekiyoruz Ramazan Abi ' nin paylaşimlari Sayeesinde combine Tarimi öğreniyoruzz Sen yattt ancakk resim felan Aticandi hani sogan Ekiyordn: slk-*-s
su olduğunu için çizmeyle gitmişdim çizme olmasa inemezdim aşağıHakkaten o kadar çiğnenmiş ki çamur falan yok havuç tarlası tabi normal.Eline sağlık ramazan abi zor şartlarda da videoyu bizden esirgememişsin
sağol tizel 9 lu gecen yıl 11 liydi 2 ayağını çıkardım arası sık oluyordukolay gelsin abi. Bereketli olur inşallah. L95 in maşallahı var kaçlı bu tizel? 7 li mi?
biraz spor ettim 1 hafta 10 güne kadar kendine gelir tarlaVideo çekecem için Çamurla iyi mücadele Etmişşin, Paylaşim içn Tşkler Havalar güzel gidersee 3 -4 güne doğal halini alır zannedersem Bidaha kariştirican deme
burayı süreriz sonra kopra çekeriz en son merdane çekeriz sonra ekiliryok canım direk buraya eker ahmet güzel paylaşım pramazan abi pancara hazırlamak için çok çalışman gerekiyo gibi sanki