PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kuruya buğday ekimi trakya
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali Gümüş" data-source="post: 1439623" data-attributes="member: 79392"><p>Cevaplara baktım, çoğunlukla sıcak koltuktan, tecrübeden çok temenni şeklinde. Ben tecrübelerimi aktarayım. Ya tam tavlı olsun, ya da tam kuru. Alaca tav, bir kısmı çıkıyor, bir kısmı da yeterince rutubet bulamadığından, dağılıp gidiyor. Sonuçta 20kğ tohum 10 kğ gibi bitiş yapıyor. Bu saatten sonra yağan yağmur, sürüldü tarlayı çamur yapar doğru. Şu an ben de beklemedeyim. Kasım 20 den sonra yağış Aralık başı gibi yüksek ihtimal gibi. O yüzden 17 /18 gibi kuruya</p><p> ekip yağmuru beklemek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali Gümüş, post: 1439623, member: 79392"] Cevaplara baktım, çoğunlukla sıcak koltuktan, tecrübeden çok temenni şeklinde. Ben tecrübelerimi aktarayım. Ya tam tavlı olsun, ya da tam kuru. Alaca tav, bir kısmı çıkıyor, bir kısmı da yeterince rutubet bulamadığından, dağılıp gidiyor. Sonuçta 20kğ tohum 10 kğ gibi bitiş yapıyor. Bu saatten sonra yağan yağmur, sürüldü tarlayı çamur yapar doğru. Şu an ben de beklemedeyim. Kasım 20 den sonra yağış Aralık başı gibi yüksek ihtimal gibi. O yüzden 17 /18 gibi kuruya ekip yağmuru beklemek. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kuruya buğday ekimi trakya
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt