PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Kuru Tarımda Üretim Ne Kadar Mantıklı !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Stronger" data-source="post: 1433308" data-attributes="member: 43759"><p>Tüm yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Çiftçilik ve hayvancılık geçen sene herkes için iyi gitmemiştir. Çünkü elimizdeki sermaye ve yatırıma bakarsak, kazanılan para hiç kalır. Misal şuan altınolukta 4 sene önce 205 bine alınan bir daire gözümün önünde 3 kere el değiştirdi. şuan değeri 2 milyon. Bu alanlarda satanlarda bu daire için ne gibi bir emek harcadı ? Emeksiz para kazandılar. Bazen çok çalışmak yerine az emek çok akıl ile işleri yürütmek gerek. Birazda şans olacak insanda. Ever geçen sene etmedim boş bıraktım tarlayı. Buğday ekmem gerekiyordu. Kriptoya girdim. Babamında ısrarı ile bir miktar kripto parayı bozdurdum tarlalar boş kalmasın diye ayçiçeği ektik. İyi mi yaptık göreceğiz. Bu arada ben forumdakiler için şunu alın bunu yapın demedim. ben kendi yaptıklarımı anlattım. Nasıl bazen tarlaya 20 kg dap attım şu ilacı attım diye yazıyorum. Bu da öyle. Yoksa ben kimim ki size kriptoda şunu alın diyeyim. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer. Neyse bu ara FED i takip ediyorum. Sert bir şekilde faiz arttırıyor. Bu da ülkemiz için döviz kıtlığı anlamına geliyor. Paramıza sahip çıkalım, gereksiz harcamalar yapmayalım. Kötü senaryolara hazırlıklı olalım. Kripto para işi bir kumar. Aman dikkat edin. Hepinize bol bereketli bir yıl dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stronger, post: 1433308, member: 43759"] Tüm yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Çiftçilik ve hayvancılık geçen sene herkes için iyi gitmemiştir. Çünkü elimizdeki sermaye ve yatırıma bakarsak, kazanılan para hiç kalır. Misal şuan altınolukta 4 sene önce 205 bine alınan bir daire gözümün önünde 3 kere el değiştirdi. şuan değeri 2 milyon. Bu alanlarda satanlarda bu daire için ne gibi bir emek harcadı ? Emeksiz para kazandılar. Bazen çok çalışmak yerine az emek çok akıl ile işleri yürütmek gerek. Birazda şans olacak insanda. Ever geçen sene etmedim boş bıraktım tarlayı. Buğday ekmem gerekiyordu. Kriptoya girdim. Babamında ısrarı ile bir miktar kripto parayı bozdurdum tarlalar boş kalmasın diye ayçiçeği ektik. İyi mi yaptık göreceğiz. Bu arada ben forumdakiler için şunu alın bunu yapın demedim. ben kendi yaptıklarımı anlattım. Nasıl bazen tarlaya 20 kg dap attım şu ilacı attım diye yazıyorum. Bu da öyle. Yoksa ben kimim ki size kriptoda şunu alın diyeyim. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer. Neyse bu ara FED i takip ediyorum. Sert bir şekilde faiz arttırıyor. Bu da ülkemiz için döviz kıtlığı anlamına geliyor. Paramıza sahip çıkalım, gereksiz harcamalar yapmayalım. Kötü senaryolara hazırlıklı olalım. Kripto para işi bir kumar. Aman dikkat edin. Hepinize bol bereketli bir yıl dilerim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Kuru Tarımda Üretim Ne Kadar Mantıklı !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt