PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Kuru Tarımda Üretim Ne Kadar Mantıklı !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurTDD" data-source="post: 1433249" data-attributes="member: 83157"><p>Öncelikli olarak , başlığı ilk gördüğümde hasat zamanı cevap yazarım dedim. Kripto paralar da en yüksek değerine 6 ay önce ulaştı, 6 aydır düşüşte. Yani düştüğü gün yazmadım. Ne o gun , ne de bugün, düşecek ya da yükselecek diyemem. Çünkü buradaki herkes gibi sorunun cevabını bilemeyiz. Bugün yukselmis olsaydı da aşağıdakilerden farkli birsey yazmazdım.</p><p></p><p>Bana göre ponziden tek farkı, kişi sayısı yerine sisteme giren para miktarı. 20k aldin 40k dan başkasına sattin, 40k dan alan 60k dan başkasına sattı, sistemde elinde yüklü miktarda olanlarda sürekli satis yaptığı için güncel haline geldi. Sistemin kanunu belli. Birileri kazanacak birileri kaybedecek. 1000 kişi kazanırken 10 milyon kişi zarar ediyorsa bu net kumardır. Yarın 100k da olabilir, 1k da olabilir. Grafik vs olayı işin süslemesi. Insanlarda bak ben biliyordum diyor. O çizgi nereden geldi nereye gidecek cevap yok. Zaten çizginin altına inerse şurası destek oradan inerse şurası destek falan boş muhabbet. Nereye gideceğini birkac kişi dışında kimse bilmiyor. </p><p></p><p>Ciftcilik dahil hangi üretim olursa olsun, elbet kazanç vardır. Bugün zarar ettiginde emin ol seneye 2 katini kazanirsin. Çünkü piyasada mal azalacağı için degerlenecektir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurTDD, post: 1433249, member: 83157"] Öncelikli olarak , başlığı ilk gördüğümde hasat zamanı cevap yazarım dedim. Kripto paralar da en yüksek değerine 6 ay önce ulaştı, 6 aydır düşüşte. Yani düştüğü gün yazmadım. Ne o gun , ne de bugün, düşecek ya da yükselecek diyemem. Çünkü buradaki herkes gibi sorunun cevabını bilemeyiz. Bugün yukselmis olsaydı da aşağıdakilerden farkli birsey yazmazdım. Bana göre ponziden tek farkı, kişi sayısı yerine sisteme giren para miktarı. 20k aldin 40k dan başkasına sattin, 40k dan alan 60k dan başkasına sattı, sistemde elinde yüklü miktarda olanlarda sürekli satis yaptığı için güncel haline geldi. Sistemin kanunu belli. Birileri kazanacak birileri kaybedecek. 1000 kişi kazanırken 10 milyon kişi zarar ediyorsa bu net kumardır. Yarın 100k da olabilir, 1k da olabilir. Grafik vs olayı işin süslemesi. Insanlarda bak ben biliyordum diyor. O çizgi nereden geldi nereye gidecek cevap yok. Zaten çizginin altına inerse şurası destek oradan inerse şurası destek falan boş muhabbet. Nereye gideceğini birkac kişi dışında kimse bilmiyor. Ciftcilik dahil hangi üretim olursa olsun, elbet kazanç vardır. Bugün zarar ettiginde emin ol seneye 2 katini kazanirsin. Çünkü piyasada mal azalacağı için degerlenecektir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Kuru Tarımda Üretim Ne Kadar Mantıklı !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt