PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Kuru Tarımda Üretim Ne Kadar Mantıklı !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Nurullah Mayuk" data-source="post: 1433245" data-attributes="member: 95679"><p>Stronger hocam sakın kızma , elindeki ethyi alıp 1 sene bekleyeceğim diye aldın ve bu kripto piyasasındaki ilk işlemlerin veya ilk senen ise 1-2 ayda gördüğün müthiş yükselişle bunu yüksek fiyattan satmış olman mümkün değil ama buradaki insanlara ben 50 den 60 dan sattım çıktım diyeceksin . Böyle diyeceğine nasıl karar veriyorum , kripto tecrübesi olan insanlar kriptoda 3-4-5-6 sene vs vs geçirmiş olan yani boğa sezonunu yaşadığı gibi ayı sezonunuda yaşamış olan insanlar kesinlikle bu kadar kolay kripto para alın ETH alın şu alın bu alın demez . İki kelime yazdım oraya , ayı ve boğa . Çiftçinin nasıl hasat sezonu varsa borsalarında yükseliş ve düşüş sezonları var . Hele ki kripto , bu konuda tam bir facia . Döngüler çok hızlı yaşanır , boğalar çok kısa ayılar çok uzun olur . Yükselirken sonsuza denk yükselicek gibi gelir 2-3 defa düşüp yükselip yükselişine devam edeceğine inandırılır düşüşler o kadar hızlı olur ki ve düşük fiyatlar o kadar uzun sürer ki bir daha hiç yükselmeyecek psikolojisine gelip zararına sattığınız anda bilin ki yükselişler çok yakındır . Sana tek tavsiyem kripto borsası için çevrene tanıdığa eşe dosta forumdaki insanlara fikir tabi ki ver ama alın satın ben böyle yaptım sizde şöyle yapın diye yatırım tavsiyesi verme … Kripto borsalarda uzun yıllardır yatırımı olan bir forumdaşın olarak umarım ihtiyacın olmayan bir parayla girmişsindir . Eğer öyleyse hiçbirşekilde zarar etme şansın yok sadece zamana ihtiyaç var . Hele ki biz Türk halkı olarak TL ile yaptığımız yatırımlarda ne alırsanız alın karşılığı dolar olduğu için bu enflasyonla zarar şansı hiç yok .</p><p></p><p>Diğer arkadaşlara söylecek tek şeyim ise nasıl yükseldiği yerden düştüğü gibi düştüğü yerdende geri yükselecek burda düştüğü gün konuyu hortlatıp bak nasıl zarar ettin muhabbeti yanlış olur . Tabi tarla ekmiyorum tüm paramı kriptoya yatırıyorum fikri önerisi tavsiyeside benim için yanlıştır . Bu piyasanın sırrı ihtiyacınız olmayan parayla uzun vadede yapılan yatırımlardır . Bir anda çok kazanayım diyip olan tüm parayla veya borçla bu piyasaya girenler batmaya mahkum. Dolar , altın , ev , araba , hisse senedi borsa kripto bilmem ne ıvır zıvır . Tek anahtar ihtiyaç olmayan para , uzun vade . Sağlam güvenilir ürünler . Yazı uzun oldu kusuruma bakmayın hayırlı geceler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nurullah Mayuk, post: 1433245, member: 95679"] Stronger hocam sakın kızma , elindeki ethyi alıp 1 sene bekleyeceğim diye aldın ve bu kripto piyasasındaki ilk işlemlerin veya ilk senen ise 1-2 ayda gördüğün müthiş yükselişle bunu yüksek fiyattan satmış olman mümkün değil ama buradaki insanlara ben 50 den 60 dan sattım çıktım diyeceksin . Böyle diyeceğine nasıl karar veriyorum , kripto tecrübesi olan insanlar kriptoda 3-4-5-6 sene vs vs geçirmiş olan yani boğa sezonunu yaşadığı gibi ayı sezonunuda yaşamış olan insanlar kesinlikle bu kadar kolay kripto para alın ETH alın şu alın bu alın demez . İki kelime yazdım oraya , ayı ve boğa . Çiftçinin nasıl hasat sezonu varsa borsalarında yükseliş ve düşüş sezonları var . Hele ki kripto , bu konuda tam bir facia . Döngüler çok hızlı yaşanır , boğalar çok kısa ayılar çok uzun olur . Yükselirken sonsuza denk yükselicek gibi gelir 2-3 defa düşüp yükselip yükselişine devam edeceğine inandırılır düşüşler o kadar hızlı olur ki ve düşük fiyatlar o kadar uzun sürer ki bir daha hiç yükselmeyecek psikolojisine gelip zararına sattığınız anda bilin ki yükselişler çok yakındır . Sana tek tavsiyem kripto borsası için çevrene tanıdığa eşe dosta forumdaki insanlara fikir tabi ki ver ama alın satın ben böyle yaptım sizde şöyle yapın diye yatırım tavsiyesi verme … Kripto borsalarda uzun yıllardır yatırımı olan bir forumdaşın olarak umarım ihtiyacın olmayan bir parayla girmişsindir . Eğer öyleyse hiçbirşekilde zarar etme şansın yok sadece zamana ihtiyaç var . Hele ki biz Türk halkı olarak TL ile yaptığımız yatırımlarda ne alırsanız alın karşılığı dolar olduğu için bu enflasyonla zarar şansı hiç yok . Diğer arkadaşlara söylecek tek şeyim ise nasıl yükseldiği yerden düştüğü gibi düştüğü yerdende geri yükselecek burda düştüğü gün konuyu hortlatıp bak nasıl zarar ettin muhabbeti yanlış olur . Tabi tarla ekmiyorum tüm paramı kriptoya yatırıyorum fikri önerisi tavsiyeside benim için yanlıştır . Bu piyasanın sırrı ihtiyacınız olmayan parayla uzun vadede yapılan yatırımlardır . Bir anda çok kazanayım diyip olan tüm parayla veya borçla bu piyasaya girenler batmaya mahkum. Dolar , altın , ev , araba , hisse senedi borsa kripto bilmem ne ıvır zıvır . Tek anahtar ihtiyaç olmayan para , uzun vade . Sağlam güvenilir ürünler . Yazı uzun oldu kusuruma bakmayın hayırlı geceler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Kuru Tarımda Üretim Ne Kadar Mantıklı !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt