Arkadaşlar malum bu sene kurbanlıklar pahalı olacak gıbı ve az önce bır arkadaşla konuştum biz camız dıyoruz ama sizler ne dersiniz bilmiyorum et kalitesini bilen ve ya aranızda hiç kesen var mı
Anladım biz ineğe devam edelim o zaman tosuna 15 milyar dıyorlar neredeyse kısır Bi inek alalım 4 yaşında felan 5 kişilikManda eti sucuk için tercih edilir, eti biraz sert olurmuş , yüksek rakımlı yerlerde düdüklü tencere ihtiyaç olabilir.
Abi biraz sert oluyormuş da tadını bilen bilir diyolar ama et randımanı biraz düşük yani kemik firesi felan çok ankarada kızılcahamam tarafında varArkadaşlar malum bu sene kurbanlıklar pahalı olacak gıbı ve az önce bır arkadaşla konuştum biz camız dıyoruz ama sizler ne dersiniz bilmiyorum et kalitesini bilen ve ya aranızda hiç kesen var mı
Demekki almayan millet akıllı haklısınız bencede iyi bşr kısır inek lazım bizeEtinin sert olması dolayısıyla saatler sürer pişirmesi. Memleketim taraflarında bir iş geç kalındımı, çamuş etimi oldu derler. Yinede siz bilirsiniz
Demekki almayan millet akıllı haklısınız bencede iyi bşr kısır inek lazım bize
Allah niyetini şimdiden kabuletsin ,Tadı pek fark edılmıyormuş artık da abi sertlik galıba önemli bir fark var ya en ıyısı düve ama oda 5 kişiye biraz zayıf kalıyor tosun oluyor oda çok pahalı oluyor ineğe devam