SagolKolay gelsin
Sagol 1, kat 2,5 2, kat 3 mtKolay gelsin. Kepçeyle girebildiğine göre kümes yüksek olsa gerek
Senin mi kümes.Sagol
Sagol 1, kat 2,5 2, kat 3 mt
2 traktorla temizliyoz birde tesviye vardi 240 mf 55 romork gubre cikiyor her donem 60 binlik kumes
Bi yakinimin hem temizligini yapiyoz hem gubresini aliyoz ben kepce kullaniyorum ciflikteSenin mi kümes.
60 binlik kümes iyi para bırakır dönemdeBi yakinimin hem temizligini yapiyoz hem gubresini aliyoz ben kepce kullaniyorum ciflikte
180 ton tavuk cikti bu donem kiloda 60 kurus diye biliyorum60 binlik kümes iyi para bırakır dönemde
Bu kumes gecen sene faliyete gecti bu donem 8. Kez bosalttik %75 hibeli oldu cift katli 2milyon 150 bin tl ye mal olduİyi para sana yapalım bi tane
550 bin cebinizden mi verdini.Bu kumes gecen sene faliyete gecti bu donem 8. Kez bosalttik %75 hibeli oldu cift katli 2milyon 150 bin tl ye mal oldu
Gerisi kredili oldu 2 yil odemsiz 7 yil odemeli550 bin cebinizden mi verdini.
Bende 60 binlik kümesi 550 bine hallettiniz sandım.Gerisi kredili oldu 2 yil odemsiz 7 yil odemeli
Sagol tesekkur ederim guzele ne yakismazKolay gelsin Cemal abi kepçede yakışmış sana
SagolGüzel paylaşım. Kolay gelsin....
SagolKolay gelsin
Sagol tesekkur ederimBuda bizden olsun. Kolay gelsin.İyi çalışmalar.
Ekli dosyayı görüntüle 20031