kudrete pulluk?

slm arkadaşlar yeni kudret 100 aldık pulluk alıcam yalnız kararsızım kaçlı ve kaç inç almalıyım mesela bizim burda servet 80 zf ye 5 li 12inç ünlü kullanıyoruz gayet rahat çekiyo. kullanan yada tavsiyesi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum. birde dikkatimi çekti 70 lik zf nin 3h si ile çıktığımız rampayı kudretle 4 h ile çıkıyoruz yani bayırda bayılma sorunu bu yeni serilerde yok

Ynt: kudrete pulluk?

Hayirli olsun bende de kudret var 5 li 14 inc tam otomatik ünlü kullaniyorum cok rahat çekiyor takviye 4 l de cekiyo servet 3 silindir 4 lu 14 inc kullaniyordum

cevo link=topic=64249.msg724844#msg724844 date=1364387938' Alıntı:
Hayirli olsun bende de kudret var 5 li 14 inc tam otomatik ünlü kullaniyorum cok rahat çekiyor takviye 4 l de cekiyo servet 3 silindir 4 lu 14 inc kullaniyordum
sağolun ya 6 lı alsak nasıl olur acaba 12 inç

6 lı al kardeşim bu forumda çok paylaşım oldu haşemet 6 lıyı hiç zorlanmadan çekiyor kudrette çeker bişe olmaz arada 7 hp gibi bir fark var sadece önünüde kasmaz bişe olmaz ama otomatik alırsan daha güzel olur ilerde değişmek zorunda kalmazsın