PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
Küçük Kubotacıklar ve yaptığı büyük marifetler...!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ilkerdmr" data-source="post: 1091503" data-attributes="member: 75852"><p>Jd 5050 e bende takilmistim ama benim için ebatlar önemliydi iyi yanları salli motor ve cekisi beygir gücünün çok üzerinde ama eksileri de çok var levye yok hidrolik çıkış bile iki tane ve Hindistan üretimi jd kalitesini tam yansıtmadığını bu forumda da okudum problem yaşayanlar var Same - deutz güzel traktör ben bunlara da bakmistim ama ithal olanlarinda gözüm kaldı onlarında fiyatları pahalıydı deutz da satış sorumlusu arkadaşımdı her markanın olumsuz yanlarını söyledi ama Kubota alırsan hayırlı olsun dedi. Same deutz u yapacağınız ise göre değerlendirin güzel traktor ama Kubota için ağırlığın sıkıntı yaratıp yaratmayacagini zaman gösterecek YouTube da 4 römork gübre yüklü mk5000 nin orada cekisini görünce ve bunun gibi birkaç video daha var ve şu ana kadar kullanım tecrubeme ağırlığın sıkıntı si kapisete sinin çok üzerinde ki işler dışında sıkıntı olmayacağını düşünüyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilkerdmr, post: 1091503, member: 75852"] Jd 5050 e bende takilmistim ama benim için ebatlar önemliydi iyi yanları salli motor ve cekisi beygir gücünün çok üzerinde ama eksileri de çok var levye yok hidrolik çıkış bile iki tane ve Hindistan üretimi jd kalitesini tam yansıtmadığını bu forumda da okudum problem yaşayanlar var Same - deutz güzel traktör ben bunlara da bakmistim ama ithal olanlarinda gözüm kaldı onlarında fiyatları pahalıydı deutz da satış sorumlusu arkadaşımdı her markanın olumsuz yanlarını söyledi ama Kubota alırsan hayırlı olsun dedi. Same deutz u yapacağınız ise göre değerlendirin güzel traktor ama Kubota için ağırlığın sıkıntı yaratıp yaratmayacagini zaman gösterecek YouTube da 4 römork gübre yüklü mk5000 nin orada cekisini görünce ve bunun gibi birkaç video daha var ve şu ana kadar kullanım tecrubeme ağırlığın sıkıntı si kapisete sinin çok üzerinde ki işler dışında sıkıntı olmayacağını düşünüyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
Küçük Kubotacıklar ve yaptığı büyük marifetler...!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt