Abi hepsi bende mevcut ama desteklerden faydalarla durumu olmadı. Şöyle söyleyeyim dedemin 30 dönüm tarlasını kiralik gösterdim üzerime bu sene buğday ekilecek diye fakat ekemedim. Buna rsgmen herhango bi destek yatacakmi ?üzerine tapu,çks,hayvan varlığı,işletme kaydın olması gerekir,
ayrıca bunlar olmuş olsa bile en az 1 kere mazot,gübre desteklemelerinden yararlanmış olman lazım.
kiralık 30 dekarın, çks desteğinı alırsın o kadar.Abi hepsi bende mevcut ama desteklerden faydalarla durumu olmadı. Şöyle söyleyeyim dedemin 30 dönüm tarlasını kiralik gösterdim üzerime bu sene buğday ekilecek diye fakat ekemedim. Buna rsgmen herhango bi destek yatacakmi ?
çks işletme no kiralık sözleşme var ama destekleme almadım ipotek sağlam ve kefil temiz olmaz yinedeüzerine tapu,çks,hayvan varlığı,işletme kaydın olması gerekir,
ayrıca bunlar olmuş olsa bile en az 1 kere mazot,gübre desteklemelerinden yararlanmış olman lazım.[
Yani bu durumum engel olurmu bu başvuruya veya 1 ay içinde gelecem ziraatın 18 ay vadeli kredisine başvuracam bunun için de aynı şekilde etkiler mikiralık 30 dekarın, çks desteğinı alırsın o kadar.
Yani bu durumum engel olurmu bu başvuruya veya 1 ay içinde gelecem ziraatın 18 ay vadeli kredisine başvuracam bunun için de aynı şekilde etkiler mi
bankaya verilen evrakların değeri önemli.çks işletme no kiralık sözleşme var ama destekleme almadım ipotek sağlam ve kefil temiz olmaz yinede
Adına tapu yoksa hipotek gösterebileceğin vermiyorlar. Ben faizsiz kredi için başvurdum tarla babamın adına diye onun gelmesini istediler yada hipotek verebileceğin bir tapu istiyorlar. Aksi takdirde risk görüp vermiyorlarYani bu durumum engel olurmu bu başvuruya veya 1 ay içinde gelecem ziraatın 18 ay vadeli kredisine başvuracam bunun için de aynı şekilde etkiler mi
Benim üzerime 6 Büyük baş var beşi montofon birisi simental ve 30 dönüm kiralik tarla var tahminen ne çıkarAdına tapu yoksa hipotek gösterebileceğin vermiyorlar. Ben faizsiz kredi için başvurdum tarla babamın adına diye onun gelmesini istediler yada hipotek verebileceğin bir tapu istiyorlar. Aksi takdirde risk görüp vermiyorlar
Ziraat kiralık tarlaya bakmaz. Adına olan büyükbaş bakar onuda herhangi bir aksaklıkta hemen satabileceği fiyatı belirler hemen hemen değerinden yüzde 40-50 aşagısı gibi bişey hesabını sen yapBenim üzerime 6 Büyük baş var beşi montofon birisi simental ve 30 dönüm kiralik tarla var tahminen ne çıkar
Çok teşekürlerZiraat kiralık tarlaya bakmaz. Adına olan büyükbaş bakar onuda herhangi bir aksaklıkta hemen satabileceği fiyatı belirler hemen hemen değerinden yüzde 40-50 aşagısı gibi bişey hesabını sen yap
Önemli değil. Benim bildiğim bu kadar ama sen yinede ziraat bankasına gidip danışÇok teşekürler
Mart ayinda gidecem bakalım 20 bin üzerinde olan para kurtarır bir başlangıç içinÖnemli değil. Benim bildiğim bu kadar ama sen yinede ziraat bankasına gidip danış
Faize bulaşma derim faizsiz krediyi araştır ziraat taMart ayinda gidecem bakalım 20 bin üzerinde olan para kurtarır bir başlangıç için
Bende ondan bahsediyorum işteFaize bulaşma derim faizsiz krediyi araştır ziraat ta
Bayagı Bı altından hesaplanıyorArkadaşlar ipotek hesaplaması yaparken güncel değerin çok altında mı değer biçiliyor ?