Küçük baş kredisi

Sayın gurup üyeleri ziraat bankasından küçük baş kredisi almak teşviklerden yararlanmak istiyorum yer arazi ekipman var bütün tapular babamda bu şekilde banka kredi verirmi (sicilim temiz)

üzerine tapu,çks,hayvan varlığı,işletme kaydın olması gerekir,
ayrıca bunlar olmuş olsa bile en az 1 kere mazot,gübre desteklemelerinden yararlanmış olman lazım.
Abi hepsi bende mevcut ama desteklerden faydalarla durumu olmadı. Şöyle söyleyeyim dedemin 30 dönüm tarlasını kiralik gösterdim üzerime bu sene buğday ekilecek diye fakat ekemedim. Buna rsgmen herhango bi destek yatacakmi ?

Yani bu durumum engel olurmu bu başvuruya veya 1 ay içinde gelecem ziraatın 18 ay vadeli kredisine başvuracam bunun için de aynı şekilde etkiler mi
çks işletme no kiralık sözleşme var ama destekleme almadım ipotek sağlam ve kefil temiz olmaz yinede
bankaya verilen evrakların değeri önemli.
yani,memurun ikna olması gerek,
hadi memur ikna oldu ve sisteme yazdı.
sistemi öyle akıllı hale getirmislerki,
yapay zeka misali,
hemen açıkları bulunuyorlar.
gereksinimleri istiyorlar.
ve sistemin kendisi zorluk çıkarıyor.
haaa memur bey,zorla yapar,yakıştırırmı evet.
ama sorumluluğu alır.
kısacası,
değerli evrak lazım.
kiralama ile bir yere varılması zor.
olur ama kırk dereden atlatırlar.

Yani bu durumum engel olurmu bu başvuruya veya 1 ay içinde gelecem ziraatın 18 ay vadeli kredisine başvuracam bunun için de aynı şekilde etkiler mi
Adına tapu yoksa hipotek gösterebileceğin vermiyorlar. Ben faizsiz kredi için başvurdum tarla babamın adına diye onun gelmesini istediler yada hipotek verebileceğin bir tapu istiyorlar. Aksi takdirde risk görüp vermiyorlar

Adına tapu yoksa hipotek gösterebileceğin vermiyorlar. Ben faizsiz kredi için başvurdum tarla babamın adına diye onun gelmesini istediler yada hipotek verebileceğin bir tapu istiyorlar. Aksi takdirde risk görüp vermiyorlar
Benim üzerime 6 Büyük baş var beşi montofon birisi simental ve 30 dönüm kiralik tarla var tahminen ne çıkar

Arkadaşlar Çks ile ve hayvan varlığı ile işletme kredisi başvurusu yapabiliyorsunuz . 12 veya 18 ay sonra ödemeli . Tabi bunun için rehin alacakları bir taşınmaz göstereceksiniz , kimin üstüne ise o da bankaya gelip size kefil olacak

Ziraat bankası artık işi biraz sıkı alıyor galiba görev zararı çok verıyomuş bırde tarla vb icrada satmak zor oluyor tepki çekıyor felan ev ve bordro gıbı garantı şeyler istemeye başladı arkadaşımada vermedi artık kefillikleride göruyor galıba sıstem 150 bin kefilliği vardı arkadaşın