PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
Kubota'nin Abi'si geldi.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 853748" data-attributes="member: 21067"><p>Sağolun. </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>İsmail Abi hiç açma konuyu. Sinirlerim bozuk hala. </p><p></p><p>Tahminlere baktım. Tek de değil. 5 farklı yere baktım. 6 gün birşey yok dedi hepsi. Fırsat bu fırsat dedik. Biçtik. 2 gün güzeldi. Herşey yolunda. 3. Gün hava değişmeye başladı. Tahminlere yine baktım. Dansöz gibi 5 ' i birden kıvırmıştı. Bu sefer laf birliği etmiş gibi 6 gün yağmura çevirmişler. </p><p></p><p>Biz bir kısmını biçip kaldırmıştık ama yarısını ıslattık. Asıl sıkıntı namlu yapılmış 30 dönüm bir yer vardı. Orası. Namlular adam boyu. Makina ile bağlamaya başladım. Etrafını dönemedim. Tam yarıda bindirdi hava. Tarladan zor çıktık. </p><p></p><p>Çıkınca makinayı toplarken gözüm takıldı. 83 balya yazmış..</p><p></p><p>Bilmem ama 20-25 kiloluk 1200 balya bekliyordum. Öylece bıraktık. </p><p></p><p>Allah ' tan yerler kumsal. 1 günde çekiyor kendini. Otlar ıslak ama tarlaya girilebiliyor.</p><p></p><p>Bugün girip helikopter ile tüm namluları dağıttım. Artık kararma yapsa da en azından kızışmayı kestik. Bundan sonra allah ne izin verirse kaldırıp içeri koyacağız.</p><p></p><p>Hava tam açılsın, 10 ' lu çevirmenin yıldızlarını ters çevirip tekrar dağıtıcam. Bi kez daha alt üst olursa kurtarırız herhalde. </p><p></p><p>Sen daha iyi bilirsin. Yağmura yakalanan otun püf noktası kurumadan tekrar dağıtmak yada çevirmek. Havalandırmak yani. Gerekirse 2 hatta 3 kere.</p><p></p><p>Altı ıslakken üstü kurursa, iş bitti. Direk çöp.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Hepiniz çok sağolun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 853748, member: 21067"] Sağolun. İsmail Abi hiç açma konuyu. Sinirlerim bozuk hala. Tahminlere baktım. Tek de değil. 5 farklı yere baktım. 6 gün birşey yok dedi hepsi. Fırsat bu fırsat dedik. Biçtik. 2 gün güzeldi. Herşey yolunda. 3. Gün hava değişmeye başladı. Tahminlere yine baktım. Dansöz gibi 5 ' i birden kıvırmıştı. Bu sefer laf birliği etmiş gibi 6 gün yağmura çevirmişler. Biz bir kısmını biçip kaldırmıştık ama yarısını ıslattık. Asıl sıkıntı namlu yapılmış 30 dönüm bir yer vardı. Orası. Namlular adam boyu. Makina ile bağlamaya başladım. Etrafını dönemedim. Tam yarıda bindirdi hava. Tarladan zor çıktık. Çıkınca makinayı toplarken gözüm takıldı. 83 balya yazmış.. Bilmem ama 20-25 kiloluk 1200 balya bekliyordum. Öylece bıraktık. Allah ' tan yerler kumsal. 1 günde çekiyor kendini. Otlar ıslak ama tarlaya girilebiliyor. Bugün girip helikopter ile tüm namluları dağıttım. Artık kararma yapsa da en azından kızışmayı kestik. Bundan sonra allah ne izin verirse kaldırıp içeri koyacağız. Hava tam açılsın, 10 ' lu çevirmenin yıldızlarını ters çevirip tekrar dağıtıcam. Bi kez daha alt üst olursa kurtarırız herhalde. Sen daha iyi bilirsin. Yağmura yakalanan otun püf noktası kurumadan tekrar dağıtmak yada çevirmek. Havalandırmak yani. Gerekirse 2 hatta 3 kere. Altı ıslakken üstü kurursa, iş bitti. Direk çöp. Hepiniz çok sağolun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
Kubota'nin Abi'si geldi.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt