Slm arkadaşlar kubota m9540 traktör ü yene aldım yakıt bana göre fazla güç konusundada 95 bg traktöre göre çekişi az sizce nasıl benimkinde ayarsizlikmi var
Slm arkadaşlar kubota m9540 traktör ü yene aldım yakıt bana göre fazla güç konusundada 95 bg traktöre göre çekişi az sizce nasıl benimkinde ayarsizlikmi var
Traktörde mazot bitmişti 20 litre mazot koydum 1 kilometre yol git-gel 2 kilometre 3 dönüm araziyi 2 defa kazaya çektim mazot bitti kazaya 11 li çok degilmiYeni aldınız sanırım. Neye göre yakıt çok, neye göre çekiş fazla. Örnek verir misin?
Çok aşırı yakmış servise götür garantisi varsa yaptıŕ...Traktörde mazot bitmişti 20 litre mazot koydum 1 kilometre yol git-gel 2 kilometre 3 dönüm araziyi 2 defa kazaya çektim mazot bitti kazaya 11 li çok degilmi
Traktör kaç saatte, 20 litre mazot yaptığınız o işle bitmemesi lazım anormal bir durum varTraktörde mazot bitmişti 20 litre mazot koydum 1 kilometre yol git-gel 2 kilometre 3 dönüm araziyi 2 defa kazaya çektim mazot bitti kazaya 11 li çok degilmi
210 saatteTraktör kaç saatte, 20 litre mazot yaptığınız o işle bitmemesi lazım anormal bir durum var
Traktör daha yeni ama yakıtı yinede fazla, zamanla düşer umarım210 saatte