Bizim Aksaray Kubota servisi takmaya başladı.Aşağıdaki resim m108s modeline montajlanmış hali.Slm arkadaşlar kubota m9540 için E Lift otomatik taktıran varmı varsa resim atarmışsınız
10 gün önce kubota bayiine takas için gitmiştim e lift mevzusu açıldı, 2 ay sonra fabrika elift gönderecekmiş. Bölgenizdeki bayi ile görüşüp daha net bilgi alabilirsiniz.
Ben forumda bu konuyla ilgili çalışmaları olan arkadaşlar var isterseniz irtibatı sağlarım dedim, gerek kalmadığını fabrikanın paket olarak elift hazırladığını ve göndereceklerini söylediler. Belkide sürekli eleştiri aldıkları için böyle taktik belirlediler [emoji57]Bu konuyu bende bayiden dumuştum ama geçtiğimiz ağustos ayından için demişti
Slm arkadaş fabrikanın yaptığını nerden duydunBen forumda bu konuyla ilgili çalışmaları olan arkadaşlar var isterseniz irtibatı sağlarım dedim, gerek kalmadığını fabrikanın paket olarak elift hazırladığını ve göndereceklerini söylediler. Belkide sürekli eleştiri aldıkları için böyle taktik belirlediler [emoji57]
Konya kubota bayiine 9540 için gittim elift mevzusu açıldı iki ay sonra paket olarak gelecek dediSlm arkadaş fabrikanın yaptığını nerden duydun