PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kubota - Massey Ferguson- Türk Fiat ortalama 75 HP - 90 HP traktör tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Federal" data-source="post: 1458143" data-attributes="member: 101985"><p>Aradığım Traktör ortalama 75 HP-80 HP</p><p>kafamda çok karıştı ama </p><p>Fiat 80 66 (1997 model üstü )</p><p>Şu ana kadar aklıma yatan traktör ancak almak istesem hiç yoksa 25 yaşında ve çok yüksek fiyat istiyorlar ama satınca da yine o paraları ediyor artısı </p><p>Diğer taraftan Fiat TD 90 Bluemaster 2013 model üstü ama bu traktör için de 80 66 gibi kesin konuşan yok </p><p>Birde Massey ferguson grubu var </p><p>Bu grup ta da kesin konuşan yok bir model için 5 kişi iyi diyor sa 3 kişi kötü not veriyor çıkamıyorum bu işin içinden </p><p>Massey Ferguson grubunda </p><p>Aklımda bir den fazla model var ama net bir seri veya model yok bilgi ve kullanıcılar dan net bilgiler alamıyorum </p><p>3085 D 3085 Phantom çekişi çok iyi ama Deutz motor arıza durumunda motorda yüksek maliyet çıkarır diyen çok kullanıcı var </p><p>Bunun yanı sıra </p><p>276 G 277 G (Bu iki model kaç HP bilmiyorum işimi görür mü emin değilim )</p><p>286 G bu model için fazla bilgi yok ancak edinebildiğim pompa arıza sorunu veriyor çok fazla mazot ayrımı yapıyor deniyor </p><p>3060 ve 260 G çok olumlu yorum var ancak bu traktör ler işimi görür mü bilmiyorum </p><p>Aklım çok karışık farklı modellere bakmak istemiyorum Landini gibi </p><p>Bunlar arasında karar vereceğim Massey ferguson un ithal ve yeni modellerine gücüm yetmez maddi olarak bunlar arasında hangisini veya hangi ikisini tavsiye edersiniz teşekkür ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Federal, post: 1458143, member: 101985"] Aradığım Traktör ortalama 75 HP-80 HP kafamda çok karıştı ama Fiat 80 66 (1997 model üstü ) Şu ana kadar aklıma yatan traktör ancak almak istesem hiç yoksa 25 yaşında ve çok yüksek fiyat istiyorlar ama satınca da yine o paraları ediyor artısı Diğer taraftan Fiat TD 90 Bluemaster 2013 model üstü ama bu traktör için de 80 66 gibi kesin konuşan yok Birde Massey ferguson grubu var Bu grup ta da kesin konuşan yok bir model için 5 kişi iyi diyor sa 3 kişi kötü not veriyor çıkamıyorum bu işin içinden Massey Ferguson grubunda Aklımda bir den fazla model var ama net bir seri veya model yok bilgi ve kullanıcılar dan net bilgiler alamıyorum 3085 D 3085 Phantom çekişi çok iyi ama Deutz motor arıza durumunda motorda yüksek maliyet çıkarır diyen çok kullanıcı var Bunun yanı sıra 276 G 277 G (Bu iki model kaç HP bilmiyorum işimi görür mü emin değilim ) 286 G bu model için fazla bilgi yok ancak edinebildiğim pompa arıza sorunu veriyor çok fazla mazot ayrımı yapıyor deniyor 3060 ve 260 G çok olumlu yorum var ancak bu traktör ler işimi görür mü bilmiyorum Aklım çok karışık farklı modellere bakmak istemiyorum Landini gibi Bunlar arasında karar vereceğim Massey ferguson un ithal ve yeni modellerine gücüm yetmez maddi olarak bunlar arasında hangisini veya hangi ikisini tavsiye edersiniz teşekkür ederim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kubota - Massey Ferguson- Türk Fiat ortalama 75 HP - 90 HP traktör tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt